back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε χωριά και κοινότητες της Ρόδου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς. Ο κ. Παππάς, περιόδευσε στη Νότια Ρόδο όπου είχε επαφές με τους πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη.  

Τα βασικά θέματα που απασχολούν τους δημότες, είναι η επάρκεια και η ποιότητα του νερού, η άρδευση, το οδικό δίκτυο και η υγεία.

Ειδικά για το τελευταίο, είναι γνωστή η έλλειψη στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό των δομών Υγείας στη Νότια Ρόδο, που παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις των κατοίκων εδώ και χρόνια, οι αρμόδιοι αδιαφορούν προκλητικά.

«Βασικό αίτημα του κάθε συμπατριώτη μας, είναι η ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Αυτό το μήνυμα λαμβάνω όπου κι αν πάω, σε κάθε χωριό μας, στην Ρόδο, στα νησιά μας από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο και το πιο απομακρυσμένο. 

Πρέπει όλοι να πάμε ενωμένοι στην κάλπη της 7ης Ιουλίου και όπως οι Δωδεκανήσιοι έδωσαν το ισχυρό μήνυμα στις ευρω-εκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου, έτσι να πράξουν και την επόμενη Κυριακή. 

Δεν παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας. Θέλουμε την πολιτική αλλαγή, θέλουμε επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας, θέλουμε τους νέους μας, να μένουν στην χώρα μας για να σπουδάζουν και να εργάζονται. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το πρόγραμμά του, είναι η μόνη εγγύηση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, να ανακάμψει η οικονομία, να ξεκινήσουν φοροελαφρύνσεις και να έρθουν επενδύσεις που θα δώσουν ‘ανάσα’ στην αγορά. 

Μόνον η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ξαναδώσει στα Δωδεκάνησα τα κίνητρα για ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Παππάς.   

Ο υποψήφιος βουλευτής ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου και να στείλουν το ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή δίνοντας δυνατή εντολή και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία.  

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ