back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Δωδ/σου για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής Δωδ/σου για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Με αφορμή του τραγικού συμβάντος, με τους δώδεκα λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στο Φαρμακονήσι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδία, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή Δωδεκανήσου δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:


1.      Σέβεται απόλυτα την ανθρώπινη ζωή, τον ανθρώπινο πόνο και στέκεται με σεβασμό απέναντι στο τραγικό γεγονός, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπων.

2.     Στηρίζει και τιμά απόλυτα το τιτάνιο έργο των γυναικών και ανδρών του Λιμενικού Σώματος – Ακτοφυλακής, που εκτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην ξηρά και κυρίως στην θάλασσα, με της γνωστές ελλείψεις σε προσωπικό και  μέσα, σε πείσμα όλων των γνωστών – αγνώστων επικριτών του και των κυβερνήσεων της υποτέλειας και της υποταγής, που πρόθυμα απολογούνται κάθε φορά στους εντολείς και προστάτες τους, παραγνωρίζοντας σκόπιμα αυτό το έργο.

3.     Δεν συνερίζετε και δεν λαμβάνει καθόλου υπ όψιν, τις ανθελληνικές και εκ του πονηρού, κάθε είδους ανακοινώσεις  με ελαφρά τη καρδία, από κάθε θολοκουλτουριαρη «αλληλέγγυο» και εχθρό του ίδιου του  εαυτού του.

4.     Είναι απέναντι σε κάθε υπηρέτη των ξένων συμφερόντων, τις κάθε είδους  Μ.Κ.Ο, χρηματοδοτούμενες από ύποπτα κέντρα, όπως και των εργαλείων τους, που σκοπό έχουν να παίξουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου, σε ένα έθνος που αντιστέκεται ακόμα, ενάντια στα μοχθηρά σχέδια της παγκοσμιοποίησης των διεθνών τοκογλύφων.

Παράλληλα όμως αναρωτιέται:

1.     Για την ύπαρξη ή όχι του αισθήματος του αυτοσεβασμού ,όταν υποτιθέμενοι γονείς λαθρομετανάστες ,ακόμη και σε κατάσταση απελπισίας ,”φορτώνουν” στα σαπιοκάραβα και στις πλωτές νεκροφόρες των τούρκων δουλεμπόρων της ”ελπίδας’,’ μωρά παιδιά οδηγώντας τα κατευθείαν στο θάνατο.

2.     Γιατί δεν καταδικάζουν όλοι αυτοί την πηγή του κακού, που δεν είναι άλλος από την Τουρκία,  η οποία έχει την  αποκλειστική ευθύνη για αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια, υλοποιώντας συστηματικά τα επεκτατικά της σχέδια εις βάρος του Ελληνικού  Έθνους.

3.     Ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο πρώην νηστικός κουμουνιστής και τωρινός λιμοκοντόρος,  που τόσο πολύ κοπτετε για το καλό όλων αυτών των λαθρομεταναστών και απαιτεί από την χώρα μας να δώσει γη και ύδωρ στους πάντες. Γιατί δεν τους παίρνει στη χώρα του?

4.     Γιατί οι εγχώριοι υποστηρικτές της ασυδοσίας και «συμπαραστάτες» του ανθρώπινου πόνου,  μέσα στην βιασύνη τους να σταθούν απέναντι στην Ελληνίδα και στον Έλληνα Λιμενικό, ξέχασαν τους περίπου 8.000 δασωθέντες λαθρομετανάστες.

5.     Γιατί ξέχασαν  τους:Κελευστή Γκούμα Σταύρο, Λιμενοφύλακα Ζαμπάτη Μαρίνο, Ανθυποπλοίαρχο Μάλαμα Δημήτριο και Επικελευστή Τσατσάκη Σωτήριο που έπεσαν νεκροί στην προσπάθεια τους να προστατευόσουν τα σύνορα της Πατρίδας μας, να βοηθήσουν συνανθρώπους μας όταν κινδύνευαν και να καταπολεμήσουν το έγκλημα.

Ο σκοπός τους είναι ένας. Η απαξίωσης ύπαρξης και το έργο του τελευταίου πυλώνα του έθνους μας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, με την συντονισμένη προσπάθεια ψυχολογικής βίας,  με καταλογισμό  ευθυνών  στους άνδρες και γυναίκες του Λιμενικού Σώματος- Ακτοφυλακή, όπως επιχειρείται και σε αυτή την περίπτωση χωρείς να έχει ολοκληρωθεί καμία έρευνα .

ΥΠΟΜΟΝΗ !!! Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΑΛΑΝΟΣ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ