back to top
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Δελτίο Τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλύμνου

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλύμνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δυστυχώς για την Κάλυμνο, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει άποψη, χωρίς να έχει γνώση.

Από την αρχή της πανδημίας επιλέγει να δηλώσει την παρουσία της στο πολιτικό σκηνικό, βάλλοντας κατά του Νοσοκομείου. Χωρίς να ενδιαφέρεται να ενημερωθεί αρμοδίως, αγνοεί παντελώς τόσο τα πραγματικά προβλήματα, όσο και τις ενέργειες, που γίνονται νυχθημερόν, για την επίλυση των προβλημάτων αυτών. Επιλέγει να χρησιμοποιεί αναξιόπιστες πηγές πληροφόρησης και τοποθετείται δημόσια παραγνωρίζοντας τον αγώνα, που δίνεται καθημερινά από όλους στο Νοσοκομείο μας. Έχει ξεπεράσει τα όρια του λαϊκισμού και πλέον σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στο ευαίσθητο θέμα της δημόσιας υγείας.

Η προσπάθεια ισοπέδωσης των πάντων αδικεί κατάφωρα το έργο που επιτελείται και ευτυχώς «το Βουβάλειο» δεν εκπέμπει SOS, όσο και αν αυτό δεν είναι βολικό για κάποιους.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορεί να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παροχής υγείας για τους πολίτες της Καλύμνου, οι οποίοι νιώθουν περισσότερο από ποτέ ασφαλείς στον τόπο τους, επιλέγοντας να εστιάζει μόνο στην επίλυση των προβλημάτων και όχι στους υπονομευτές του έργου της.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ