back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δελτίο Τύπου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔελτίο Τύπου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έκθετοι οι τοπικοί ‘’άρχοντες’’ μπροστά στην έξαρση της πανδημίας

Το βράδυ του Σαββάτου, έγινε ορατό για ακόμη μια φορά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία το πραγματικό πρόσωπο του δημάρχου , κ. Καμπουράκη αλλα και του περιφερειάρχη ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο. Για το βράδυ του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί η συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Αντώνη Ρέμου σε γνωστό beach bar του νησιού, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, χωρίς κάποιος αρμόδιος να εγγυάται την προστασία της υγείας όλων όσων είχαν επιλέξει να βρεθούν εκεί.

Παρά τις εντολές τόσο του υπουργείου, όσο και της αστυνομίας που ζητούσαν επιτακτικά την αναβολή της συναυλίας, υπάρχουν πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί από τον τοπικό τυπο, που αναδεικνύουν ότι οι τοπικοί “άρχοντες ” μεσολάβησαν με όσα μέσα διαθέτουν για την πραγματοποίηση της. Ο κ. Καμπουράκης και ο κ. Χατζημαρκου οφείλουν να λογοδοτήσουν στην τοπική κοινωνια του νησιού .

Να εξηγήσουν για ποιό λόγο προσπάθησαν να παρεμποδίσουν το έργο της αστυνομίας και υπήρξε τόση επιμονή στην πραγματοποίηση της συναυλίας κάτι που θα εβαζε σαφέστατα σε κίνδυνο την ζωη χιλιάδων ανθρώπων τόσο απερίσκεπτα. Βέβαια, απο τον κ. Καμπουράκη δεν περιμέναμε κατι διαφορετικό. Γνωστός για τα πάρτι χλιδής που διοργανώνει στο νησί, δεν δίστασε να διοργανώσει ακόμη ένα υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε την Παρασκευή 7 Αυγούστου σε γνωστό μαγαζί,χωρις κανενα μεσο προστασίας,χωρίς ίχνος ντροπής.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ