back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-22

 Αγαπητά μας παιδιά,

Σήμερα αρχίζει μια νέα σχολική  χρονιά για σας και όπως κάθε τι  καινούργιο έρχεται  φορτωμένη  με θετικά συναισθήματα, με αισιοδοξία ,   ελπίδα, χαρά   και δύναμη.

Μπορεί η πανδημία  και όσα την ακολουθούν να είναι και πάλι παρούσα  στην καθημερινότητα  μας , όμως τώρα έχουμε τη γνώση  και τα μέσα να παραμείνουμε υγιείς και να  την κρατήσουμε  μακριά από τα σχολεία μας, ώστε  να  μπορέσουμε να επανέλθουμε ως ένα βαθμό σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Πιστεύω το σχολείο  σας , η επαφή με τους συμμαθητές σας και  με τους δασκάλους σας , ήταν αυτό που σας έλειψε περισσότερο την προηγούμενη χρονιά  και είναι αυτό που κάνει τη σημερινή  μέρα περισσότερο σημαντική.

Εύχομαι φέτος όλα να κυλήσουν ομαλά   και σεις να έχετε την ευκαιρία να χαρείτε  τη νέα σχολική χρονιά , να βαδίσετε στους όμορφους δρόμους που χαράζει στη ζωή μας η ανακάλυψη και η απόκτηση της γνώσης ,να ανιχνεύσετε  ικανότητες και δεξιότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχετε , να   χαρείτε  την  επικοινωνία με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας .

Και να θυμάστε πάντα ότι  σ΄αυτή τη διαδρομή δεν είστε μόνοι σας. Συνοδοιπόροι  και αρωγοί σας είναι οι εκλεκτοί δάσκαλοι σας,  που  προσπαθούν πάντα με αγάπη και επιστημοσύνη , να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους  και να σας δώσουν τα απαραίτητα για τη ζωή σας εφόδια. Είναι επίσης  οι γονείς σας ,  που σας στηρίζουν και σας συμπαραστέκονται  με την αμέριστη αγάπη τους.

Εμείς ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου- Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και να συνδράμουμε όπου είναι εφικτό στη διευκόλυνση της  εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Εύχομαι  σε όλους , υγεία, κουράγιο και δύναμη, καλή , δημιουργική και διαζώσης  σχολική χρονιά.

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Καλύμνου

Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ