back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην ανακοίνωση των Νομαρχιακών Επιτροπών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΑπάντηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην ανακοίνωση των Νομαρχιακών Επιτροπών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ» (Παραλλαγή Λαϊκής Παροιμίας). Αναφορικά με την Ανακοίνωση των Νομαρχιακών Επιτροπών και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρελκυστική τακτική και ο αποπροσανατολισμός από την ουσία των προβλημάτων δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την έκδοση ανακοινώσεων αναφορικά με το θέμα που προέκυψε από την ανταλλαγή Δελτίων Τύπου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποκοπή και συρραφή λεκτικών εκφράσεων είναι μία τακτική που θυμίζει άλλες εποχές.

Όπως διευκρινίστηκε και στον βουλευτή, σε τηλεφωνική επικοινωνία στις 26/5 που ο ίδιος επιδίωξε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου – και για την οποία δεν ξέρουμε αν οι υπογράφοντες της ανακοίνωσης είναι σε γνώση αυτής – η αναφορά στο Δωδεκανήσιος δεν ήταν στην κυριολεξία του τόπου καταγωγής του.

Ο όρος Μη Δωδεκανήσιος του αποδόθηκε αναφορικά με τη συμπεριφορά του ως βουλευτή, (που οφείλει να προασπίζεται τα συμφέροντα της Δωδεκανήσου) κατά την ψήφιση στη Βουλή νομοσχεδίων σχετικά με τα νησιά μας τα οποία και εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ας ζητήσουν λοιπόν οι υπογράφοντες από τον «θιγόμενο» να πληροφορηθούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας αυτής.

Τα περί κιτρινισμού και σωβινισμού (sic) ως αδόκιμων όρων ας τα χρησιμοποιήσουν σε ανακοινώσεις τους  οι οποίες απευθύνονται αλλού κάνοντας ορθή χρήση την επόμενη φορά.

Άλλωστε αυτό που τεχνηέντως αποφεύγεται να αναφερθεί είναι ότι η άλλη πλευρά «ήρξατο χειρών αδίκων» – στο Δελτίο Τύπου της 24ης Μαΐου – και όχι ο πρόεδρος του οργανισμού που εκπροσωπεί πλέον των 23.000 επιχειρηματιών και επαγγελματιών στα Δωδεκάνησα.

Για εμάς το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται λήξαν και δεν θα επανέλθουμε ξανά επί του θέματος.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ