Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε σήμερα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Νικήτα Βενιό και στελέχη.
Είχε την ευκαιρία επίσης να συναντηθεί με εποχικούς πυροσβέστες των οποίων, τα αιτήματα, στήριξε κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης τόνισε τη σημασία της σωστής λειτουργίας της πολιτικής προστασίας και στα πλαίσια αυτής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία τόνισε ότι πρέπει να λειτουργεί κατά τρόπο άρτιο τόσο από πλευράς υποδομών όσον και από πλευράς στελέχωσης. Επεσήμανε την άψογη συνεργασία, που είχε με το πυροσβεστικό σώμα στα νησιά μας και ευχαρίστησε γι’ αυτό τον Διοικητή. Τέλος δεσμεύθηκε να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή με την ανανέωση, στο πρόσωπό του, της εντολής από τους Δωδεκανήσιους.

















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025