ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Navarone-ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Ιωάννης Καλογήρου σχολίασε: Επειδή όντως είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε (ή καλύτερα ό,τι πιστεύουμε), να τονίσω…
    17.08.2025
  • Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου

    Ο Έτσι μπράβο σχολίασε: Αυτη είναι η πραγματική λεριακη μουσική. Δεν αντέχω να βλέπω ντράμς και Keyboard και…
    16.08.2025
  • Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό

    Ο Οχι έτσι ακριβώς σχολίασε: Ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης, η κ. Κωνσταντίνα. Είχε όλα τα απαραίτητα μαζί της, περιέθαλψε τον…
    16.08.2025
  • Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς

    Ο Πέτρος Καρναχωρίτης σχολίασε: Για την ανανέωση διπλώματος μετά τα 65 πέραν των άλλων απαιτείται: Να έχει ο…
    16.08.2025
  • Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα

    Ο Δρ. Ηλέκτρα Κωστοπούλου σχολίασε: Επειδή είναι εύκολο να λέμε ό,τι θέλουμε κατά παράβαση της ιστορίας, του διεθνούς δικαίου…
    14.08.2025
crithonis-paradise-hotel
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στο Νοσοκομείο της Λέρου διακομίστηκε την Κυριακή ένας 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Σάββατο 23 Αυγούστου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
24 °c
Agia Marina
25 ° Κυρ
26 ° Δευ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ

Κυβέρνηση σε Σύγχυση – Κράτος σε Κατάρρευση Του Γιάννη Βαγγέλη

Leros News Leros News
11 Μαρτίου 2015
- ΑΠΟΨΕΙΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
A A
0
Κυβέρνηση σε Σύγχυση – Κράτος σε Κατάρρευση Του Γιάννη Βαγγέλη
6
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
188
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Του Γιάννη Βαγγέλη Πολιτευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Απειλητικά σύννεφα συγκεντρώνονται πλέον στον οικονομικό και κοινωνικό ορίζοντα της χώρας, καθώς η διάχυση της κρίσης αλλά και τα φαινόμενα διάλυσης του κράτους επεκτείνονται με ανησυχητικό ρυθμό. 

Διαβάστε επίσης:

“Αναζήτηση πορείας σε έναν κόσμο που αναδιατάσσεται”

Η Ελλάδα απέναντι στην πρόκληση της λιβυκής ρηματικής διακοίνωσης: Ώρα για στρατηγική αντεπίθεση

24.07.2025
1.5k
“Αναζήτηση πορείας σε έναν κόσμο που αναδιατάσσεται”

Υβριδική απειλή το μεταναστευτικό – Ο ρόλος της Τουρκίας στη Λιβύη και η μεταστροφή Χαφτάρ

13.07.2025
1.2k

Οι εξελίξεις αυτές συνιστούν το μοιραίο αποτέλεσμα λανθασμένων πολιτικών επιλογών μιας κυβέρνησης που εγκλωβίστηκε στην ψευδαίσθηση των στόχων, του ερασιτεχνισμού της και των επικίνδυνων ιδεοληψιών της.

Επιπλέον, η ογκούμενη αδυναμία εκπλήρωσης βασικών κρατικών λειτουργιών, δημιουργεί ένα ανασφαλές περιβάλλον για τον πολίτη αλλά και μιας ιδιαίτερα θλιβερής εικόνας για τη χώρα.

Δεν είναι ότι αποδέχεται το προηγούμενο μνημόνιο και το παρατείνει.

Υπόσχονταν για την Ελλάδα μια γέφυρα χρηματοδότησης χωρίς Μνημόνιο, και τελικά κατάφεραν να βάλουν τη χώρα σ’ ένα νέο Μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση!!!

Ο Μανώλης Γλέζος είπε μεγάλες αλήθειες,αποκαλύπτοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι των αναβαπτισθέντων νεοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι φιλοδοξούν να κοροϊδέψουν τον Λαό ότι δήθεν «βγήκαμε από τα μνημόνια», απλώς και μόνο επειδή θα λένε την τρόικα – «θεσμούς» και το μνημόνιο– «συμφωνία» .

Δεν είναι ότι ξεχνάει παντελώς τη διαδικασία απομείωσης του χρέους. Είναι ότι αποδέχθηκε με τη συμφωνία της ακόμη και μέτρα που είχε απορρίψει η προηγούμενη κυβέρνηση που ήταν «προδότες» και «δοσίλογοι», σύμφωνα με τα πρωτοπαλίκαρα του Τσίπρα που έβγαιναν και που συνεχίζουν να βγαίνουν από παράθυρο σε παράθυρο της τηλεόρασης.

‘’’’’’ Λαπαβίτσας: Μ’ αυτή τη συμφωνία πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης;;;;;;;…..

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα εισαγάγει σταδιακά τις συλλογικές διαπραγματεύσεις με στόχο την αύξηση του κατώτατου μισθού στο μέλλον, αλλά και ότι οποιαδήποτε τέτοια αύξηση θα γίνει σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους και άλλους εταίρους.

Που θα κρυφτεί ο Σκουρλέτης και ο Στρατούλης που έλεγαν ότι την επόμενη των εκλογών όλοι οι μισθοί πάνε στα 751 ευρώ;

Στις καλένδες και οι υποσχέσεις για ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικό και εργασιακό.

«Παγώνει» η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών, καθώς ο Άρειος Πάγος με τη συναίνεση του Δημοσίου ανέβαλε για τις 13 Οκτωβρίου την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως διατηρείται η αναστολή της επαναπρόσληψής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο.

[ Από την άλλη δε ( σε μια εκδήλωση – φιέστα για το θεά Αθήναι ) η Βουλή τίμησε τις απολυμένες καθαρίστριες. Δεν έχω τίποτε με τις κατά τα άλλα συμπαθέστατες εργαζόμενες που τη δουλειά τους προσπαθούνε να ξαναπάρουν να βγάζουν τα προς του ζην τους, αλλά ο Χιτλερικός χαιρετισμός και μάλιστα με το κόκκινο γάντι κάτω από το χαμόγελο ικανοποίησης της προέδρου δεν ταιριάζει.] 

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μεγαλοστομίες για τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεσμεύεται για σεβασμό των ιδιωτικοποιήσεων που είναι σε εξέλιξη και ταυτόχρονα νέα αξιολόγηση για τις ιδιωτικοποιήσεις που δεν έχουν προκηρυχθεί διαγωνισμοί.
Τι σημαίνει αυτό;

Το Ελληνικό πάει κανονικά στον Λάτση. Τα 14 αεροδρόμια πάνε κανονικά στους Γερμανούς και τον Κοπελούζο.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης πάει κανονικά στους Άραβες και τους Τούρκους.

Όσο για τις ιδιωτικοποιήσεις που θα έπαιρνε πίσω ο Λαφαζάνης; Θα προχωρήσουν κι αυτές κανονικά.

ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΔΕΣΦΑ κ.λπ.

Για να δούμε που θα κρυφτούν όλοι όσοι έλεγαν ότι θα πολεμήσουν τιςι διωτικοποιήσεις και θα καταργήσουν το ΤΑΙΠΕΔ σε μια νύχτα;

Ο Αλέξης Τσίπρας γιαCOSCO :

Από τις καταγγελίες στα καλωσορίσματα.
«Ελεύθερη Ζώνη» ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ 25/2/2015.

1). Μέσα στη γενική σύγχυση των βαφτίσεων και μετονομασιών διαφόρων μνημονιακών όρων, σχεδόν απαρατήρητη πέρασε και η μεταστροφή όσον αφορά στην επένδυση της COSCO στον Πειραιά. Στο γεγονός δηλαδή ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κατά την υποδοχή του 18ου στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, πάνω στη φρεγάτα «CHANGBAI SHAN 989», στις 19 Φεβρουαρίου, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση στηρίζει τις υφιστάμενες κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, και της COSCO, την δραστηριοποίηση της οποίας στον Πειραιά αποκάλεσε «σημαντική»! Ναι, ναι.

Ο πρόεδρος του κόμματος που δεν ήθελε να βλέπει την COSCO και τους Κινέζους ούτε ζωγραφιστούς,έφθασε στο σημείο να… μιλήσει και στα κινέζικα προκειμένου να ευχηθεί για το κινεζικό νέο έτος. Όπως είπε,«αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στις κινέζικες επενδύσεις, τις οποίες και θέλουμε να υποστηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε προς το κοινό συμφέρον προς το κοινό όφελος των λαών μας.

Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανάδειξη του λιμανιού του Πειραιά σε ένα εκ των κορυφαίων κόμβων μεταφορών και εμπορίου, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και στο πλαίσιο αυτό, θα αναζητήσουμε νέους τρόπους συνεργασίας του ελληνικού κράτους με κινέζικους οικονομικούς φορείς. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε την κινέζικη πρωτοβουλία διασύνδεσης της Ασίας με την Ευρώπη, μέσω του χερσαίου και θαλάσσιου «δρόμου του μεταξιού».

Με την Ελλάδα ως κύρια πύλη εισόδου των προϊόντων της Κίνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Πιστεύουμε ότι και στους τομείς των μεταφορών, των συγκοινωνιών και των οδικών και σιδηροδρομικών συνδέσεων, υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες».

Στις 27 Ιανουαρίου, πριν ακόμη ορκιστεί, ο αρμόδιος υπουργός Θ. Δρίτσας είχε δηλώσει: «Ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει, ‘’’’’’’’’’’ ηιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματάει εδώ». Και ειδικά για την Cosco , το σιβυλλικό: «Όλες οι επενδύσεις είναι καλοδεχούμενες, αρκεί να έχουν κοινωνικό περιεχόμενο».

«Η συμφωνία με την Cosco θα επανεξεταστεί προς όφελος του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Θεόδωρος Δρίτσας,ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για το χαρτοφυλάκιο της ναυτιλίας, στο πρακτορείο Reuters,ανέφεραν την ίδια μέρα τα κινεζικά ΜΜΕ, ενώ ο Κινέζος πρέσβης επισκεπτόταν τον πρωθυπουργό. Την ίδια μέρα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Μπάρκας), δήλωνε στον Σκάι: «Η COSCO έχει δημιουργήσει τρομερό πρόβλημα στο λιμάνι του Πειραιά, το γνωρίζουν όλοι. Έχει δημιουργήσει ένα ειδικό καθεστώς εργασίας και εμείς έχουμε πει τι θα κάνουμε με την COSCO. Δεν μπορεί να μπαίνει μια εταιρεία σε ένα λιμάνι και να κάνει ότι θέλει και δεν της ανήκει καν. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν μια συγκεκριμένη αντιμετώπιση προς την COSCO, τη θεωρούσαν ότι ήταν ότι καλύτερο έχει συμβεί στη χώρα. Πρέπει να υπάρξουν κανόνες και δεν μπορεί να κάνει ότιθέλει και με τους εργαζόμενους και με το χώρο. Εμείς θα ελέγξουμε την εταιρεία».

Η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρμόδια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αμόλησε εδώ και μερικές ημέρες κρατούμενους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, προφανώς για να εμβαθύνει τη δημοκρατία στη σοσιαλιστική προοπτική της με σύγχρονους προλετάριους!

Το σχέδιό της για την φιλοξενία των μεταναστών που φεύγουν από τα κέντρα κράτησης!!!!!

«Θα ενοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες»..

Διερωτώμαι τι είδους πολιτική είναι αυτή που βάλει τόσο πολύ εναντίον της ασφάλειας των Αθηναίων και των αθηναϊκών επιχειρήσεων; Ποιος είναι ο λόγος να γεμίσει και πάλι το κέντρο της Αθήνας πεινασμένους, άρα και επικίνδυνους, μετανάστες;

Πόσο αφελής πρέπει να είναι κάποιος για να πιστέψει την κυρία υπουργό ότι όλοι όσοι αμολήθηκαν στην Αθήνα έχουν δηλώσει υπευθύνως διεύθυνση κατοικίας (!) και ότι τους ζητήθηκε να εμφανίζονται κάθε 15 μέρες στο οικείο αστυνομικό τμήμα;
Αναφέρω ενδεικτικά, μόνο, γεγονότα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές: Η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση ημί-διάλυσης και ημί-παράλυσης.

Δεν πρόκειται απλώς για κάποιες αρρυθμίες κυβερνητικού έργου.

Πρόκειται για πολλαπλά, μαζεμένα και αλλεπάλληλα κρούσματα σύγχυσης και παλινωδιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτούσε εκλογές για δύο λόγους:

Για να σκίσει το μνημόνιο και να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος. Αυτά ήταν τα δύο εμβληματικά θέματα που προέβαλλε.

Η νέα κυβέρνηση προκάλεσε εκλογές και ξεκίνησε μια νέα «διαπραγμάτευση» που κλόνισε την αξιοπιστία της χώρας, την έφερε σε τροχιά ρήξης με τους εταίρους της, επιδείνωσε την οικονομία και την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό,
για να βρεθεί στο ίδιο σημείο που ήταν πριν, αλλά υπό πολύ χειρότερες συνθήκες.


Tags: ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Share2Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λέρος: Βροντερό «παρών» στη διαδήλωση για τα Τέμπη [VIDEO]
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Φαρμακονήσι: Εντοπισμός 53 αλλοδαπών – Ανάμεσά τους 13 ανήλικοι

22.08.2025
949
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία

19.08.2025
130
Κατερίνα Εμμανουήλ: «Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο, που αξίζει σε κάθε παιδί»
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Κατερίνα Εμμανουήλ: «Φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο, που αξίζει σε κάθε παιδί»

17.08.2025
657
Επόμενο
Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΟΔΕ

Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΟΔΕ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Αξονικός τομογράφος στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου

    23.08.2007
    Αξονικός τομογράφος στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου Πριν 18 χρόνια 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δήμος Λέρου: 5.000 ευρώ θα κοστίσει η συνδιοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Ρεγγάτα του…

    23.08.2011
    Δήμος Λέρου: 5.000 ευρώ θα κοστίσει η συνδιοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Ρεγγάτα του Αιγαίου” Πριν 14 χρόνια 3.3K
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

    Λέρος: Όταν οι κάδοι σκουπιδιών γίνονται “Μήλον της Έριδος”

    23.08.2012
    Λέρος: Όταν οι κάδοι σκουπιδιών γίνονται “Μήλον της Έριδος” Πριν 13 χρόνια 3.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ)

    23.08.2013
    Λέρος: Λειτουργία ταμειακής υπηρεσίας στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Πριν 12 χρόνια 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων και διαύλων εισόδου – εξόδου σκαφών αναψυχής (ΧΑΡΤΕΣ)

    23.08.2014
    ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΡΟΥ: Οριοθέτηση Χώρου Λουομένων και διαύλων εισόδου – εξόδου σκαφών αναψυχής (ΧΑΡΤΕΣ) Πριν 11 χρόνια 2.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός χειριστή ταχύπλοου σκάφους [VIDEO]

    23.08.2015
    ΛΕΡΟΣ: Τραυματισμός χειριστή ταχύπλοου σκάφους [VIDEO] Πριν 10 χρόνια 2.1K
kroupia leros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης

    18.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου με μικροποσότητα κοκαΐνης 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών

    19.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για ναρκωτικά και κατοχή εκρηκτικών 1.5K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    20.08.2025
    Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Σύλληψη 59χρονης για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους

    18.08.2025
    Λέρος: Σύλληψη 59χρονης για διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Καταγγελία του Μιχάλη Κόλια για την διαχείριση των απορριμμάτων

    19.08.2025
    Λέρος: Καταγγελία του Μιχάλη Κόλια για την διαχείριση των απορριμμάτων 1.2K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    Λέρος: Το Σάββατο 23 Αυγούστου η «Γιορτή Κρασιού» στον Δρυμώνα

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Λέρος: Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στις 28 Αυγούστου

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Λέρος: Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Καλοκαίρι 2025”

    284 shares
    Share 114 Tweet 71
  • Μονιμοποιήθηκαν 98 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Σημαντική ανακοίνωση από τη Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Για πρώτη φορά στη Λέρο, παιδιά ηλικίας 09 έως 14 ετών θα παρουσιάσουν στο κοινό τα δικά τους πρωτότυπα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία δημιούργησαν στο πλαίσιο του Aegean Pixels Academy.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Από το Λιμεναρχείο Λέρου ανακοινώνεται παράταση εκτέλεσης βολών με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής ξηράς (Παρθένι Ν.Λέρου) έως την 26 Ιουνίου 2025 από ώρα 09:00 έως 15:00.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΑΝ.ΔΩ. είχε σήμερα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης στο γραφείο του, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου Λέρου μετά την ήττα με 55-50 από τον Κολοσσό Ρόδου στον ημιτελικό του Final 4 Παμπαίδων, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Στη Ρόδο, απόψε στις 18:00, ο Πανιώνιος Λέρου διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό του Final 4, αντιμετωπίζοντας το φαβορί της διοργάνωσης, τον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Τρίτη, 24.6.2025, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Τιμόθεος Κωττάκης, στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις των έργων και στην επικαιρότητα.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Λέρο θα επισκεφθεί το προσεχές Σάββατο 28 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί τα σημαντικά έργα που εκτελούνται στο νησί, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου και θα συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο κ. Μητσοτάκης το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβεί και στην Πάτμο, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” επί του παρόντος.

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της μια εμβληματική εμφάνιση στις περιοχές της Αγίας Μαρίνας και Λακκί στέλνοντας ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα:

Περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: Κάλεσμα σε συγκέντρωση για την Παλαιστίνη την Κυριακή 24 Αυγούστου
  • Λειψοί: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αρχαιοτήτων, φυσιγγίων και κροτίδων
  • Ακυβερνησία ιστιοφόρου σκάφους στη Ρόδο
  • Λέρος: Ανακοίνωση του Δήμου για διακοπή ρεύματος την Κυριακή 24 Αυγούστου

Νεότερα Video

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

Λέρος: Ολόκληρη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Αυγούστου 2025

986 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
19 Αυγούστου 2025
Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

Λέρος: Η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση παγωτού από τα ζαχαροπλαστεία «Ρεπαπής»

440 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
12 Αυγούστου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.