back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: “Θλιβερές διαπιστώσεις μετά και το Δ.Σ. της 17ης/4/2016”

ΑΠΟΨΕΙΣΚ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: "Θλιβερές διαπιστώσεις μετά και το Δ.Σ. της 17ης/4/2016"

Γράφει η Αικατερίνη Α. Εμμανουήλ,

Δημοτική Σύμβουλος Λέρου

Δημοτικοί σύμβουλοι με συμπεριφορά αγροίκου, που λειτουργούν ως «λόρδοι» και απαιτούν από εκπαιδευτικούς να τηρούν «πρωτόκολλο»  στην προσφώνηση των τίτλων τους.

Δημοτικοί σύμβουλοι γλάστρες, που ψηφίζουν τα πάντα καθ’ υποβολήν  και όχι κατά βούληση.

Δημοτικοί σύμβουλοι, που με συμπεριφορά μαντρόσκυλου, ορμούν αδιακρίτως… και με ασύστολα ψέμματα, ανυπόστατα στοιχεία και ανεκδιήγητες φαντασιώσεις βάλλουν συνεχώς  κατά της αλήθειας, καλύπτοντας έτσι την ανεπάρκεια και τις ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Κι αφού το σχέδιό τους, για μήνυση κατά του Λιμενάρχη δεν ευοδώθηκε, ζήσαμε και το κορυφαίο δράμα αυτού του θιάσου: να εγκαλείται η αντιπολίτευση για παραπληροφόρηση.

Μετά το παραλήρημα και τα κατά συρροήν ψεύδη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης έφθασαν στο σημείο να εγκαλέσουν την αντιπολίτευση και το Μιχάλη Κοντραφούρη για δήθεν προδοσία, ενώ φαντασιώνονταν την παρουσία «ομάδων καταστολής και ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση»!!! Το ακούσαμε και αυτό! Ευτυχώς βέβαια, η δική μας φαντασία δε μας επιτρέπει και να το δούμε… Πλέον η επαφή των συμβούλων του κυρίου Κόλια, με την πραγματικότητα, φαντάζει κάτι πολύ μακρινό.

Ο δήμαρχος που σκίζεται για το hotspot…

Ο ηθικός αυτουργός της δημιουργίας ενός νέου κολαστηρίου στο νησί μας

Αφού συνεργάστηκε στενά με την Κυβέρνηση των ανοιχτών συνόρων

Αφού έπεισε τους πάντες για τα οφέλη που θα είχε το νησί και έταξε απλόχερα θέσεις εργασίας και δουλειά στις επιχειρήσεις

Αφού ανέλαβε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη αποκαλώντας όσους διαφωνούσαν με το εγχείρημα του, κινδυνολόγους

Αφού έκανε τα πάντα και έδωσε τα πάντα, προκειμένου να δημιουργήσει μια φυλακή στο νησί μας, χωρίς καμία διασφάλιση και αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις

Έρχεται σαν την «αθώα περιστερά» να αποποιηθεί τις ευθύνες του για ό,τι ο ίδιος δημιούργησε και να καταχραστεί για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των πολιτών , καθιστώντας τους κομπάρσους, στο σκηνοθετημένο πανηγυράκι του.

Το θράσος περισσεύει, όπως και λαϊκισμός!

Όμως η αλήθεια είναι μία: ο δήμαρχος ουδόλως εξαπατήθηκε. Έδωσε την συγκατάθεσή του, με μόνη αντίρρηση να μην έρθουν μέρα – να έρθουν νύχτα για να μην τους δουν οι κάτοικοι. 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ