back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Γυρνούν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ οι Δωδεκανήσιοι!

ΑΠΟΨΕΙΣΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Γυρνούν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ οι Δωδεκανήσιοι!

Αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη εμφανίζεται ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς, υποστηρίζει πως θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα σύντομα, εφόσον προκύψει κυβέρνηση με κορμό όμως τη ΝΔ. Στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, διαπίστωσε πως οι Δωδεκανήσιοι γυρνούν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ. Τρανή απόδειξη η ελάχιστη συμμέτοχη του κόσμου άλλα και στελεχών του κόμματος της παραιτηθείσας κυβέρνησης, κατά την πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε: «Οι Δωδεκανήσιοι, έχουν ήδη αντιληφθεί το μεγάλο κακό που προκάλεσαν -οι παραιτηθέντες- τους τελευταίους μήνες στον ζωοδότη της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Έχουν ήδη καταλάβει το πόσο εύκολα θυσίασαν στον βωμό της τρόικα, τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ. Το ότι στοχοποίησαν τους Δωδεκανήσιους ως τους «πλουσίους» και «ευεργετημένους» της επικράτειας. Έχουν πάρει είδηση τις καταστροφικές για την οικονομία συνέπειες από τις τριπλές εκλογές που προκάλεσε μέσα σε 8 μήνες η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Έχουν συνειδητοποιήσει το νέο «τσουνάμι» φορο-μέτρων που καταφθάνει σε λίγες ημέρες, από την πρώτη Οκτώβριου. Αυτό διεφάνη και μετά την απαξία που έδειξαν οι Ροδίτες κατά την «κεντρική» εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο, αφού ούτε τα κομματικά στελέχη δεν παραβρεθήκαν».

Ο κ. Παππάς, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Ρόδο, όπου πραγματοποιει σειρά επαφών και συναντήσεων σε χωριά της Ρόδου. Παράλληλα, επισκέφθηκε την Σύμη, που είχε συνεργασία με την Δημοτική αρχή του νησιού για τα τρέχοντα και σημαντικά προβλήματα, ενώ προσκύνησε και στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή ο κύριος Παππάς θα επισκεφτεί την Κάσο και την Κάρπαθο.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ