back to top
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Δήλωση παραίτησης 6 υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων από το Συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Εμμανουήλ Γιαννικουρή.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΔήλωση παραίτησης 6 υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων από το Συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Εμμανουήλ Γιαννικουρή.

Δήλωση παραίτησης από 6 δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν στο Συνδυασμό “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Εμμανουήλ Γιαννικουρή και είχαν ανακηρυχθεί κανονικά από το Πρωτοδικείο Κω.

Οι 6 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι υπογράφουν κοινή δήλωση, την οποία αποστέλλουν στον επικεφαλής του Συνδυασμού Εμμανουήλ Γιαννικουρή και δημοσιοποιούν στα τοπικά ΜΜΕ. Τη δήλωση επιπλέον υπογράφουν και 2 άτομα που ανήκαν στην Παράταξη και δεν συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Πρόκειται για τον Μιχαήλ Ασημάκη του Δήμου και τον Μούστο Νικόλαο -Ραφαήλ του Χρήστου,

Στη δήλωση τους αναφέρουν:

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, η παραίτηση των 6 υποψηφίων, επειδή γίνεται μετά την κατάθεση του συνδυασμού (καταληκτική ημερομηνία ήταν 12η ώρα βραδινή
της 31ης Αυγούστου 2023) στο Πρωτοδικείο Κω, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τον ελάχιστο αριθμό των υποψηφίων και την ποσόστωση που απαιτείται και ο Συνδυασμός συμμετέχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην εκλογική διαδικασία.

Παραθέτουμε αυτούσια την Δήλωση των 8 ατόμων:

 

kalymnos-news.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ