Η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Κατερίνα Εμμανουήλ, συνεχίζοντας τις περιοδείες της στα ακριτικά νησιά, μετά το Καστελόριζο επισκέφθηκε την όμορφη Τήλο, με τη μεγάλη ιστορία και τους αυθεντικούς ανθρώπους.
Κατά την επίσκεψή της στην Τήλο η κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε τον Δήμο και το Λιμεναρχείο και συζήτησε για άλλη μια φορά, για τις ιδιαιτερότητες των μικρών νησιών και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν, οι οποίες όμως δεν κάμπτουν το σθένος και την προσπάθειά τους για πρόοδο και τους διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία είναι πάντα δίπλα τους αλλά και η ίδια προσωπικά είναι διατεθειμένη να συμβάλλει τα μέγιστα και να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε στη συνέχεια τη ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, που απασχολούν το νησί και συνομίλησε με τους φιλόξενους κατοίκους της Τήλου, οι οποίοι την καλοδέχτηκαν.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup