Την Κυριακή 22-8-2021, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ξηροκάμπου έλαβε χώρα η εγκατάσταση ενός Εξωτερικού Απινιδωτή.
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του εν λόγω Απινιδωτή παρευρέθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Ήσυχος Δημήτρης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΛ, ο εκπρόσωπος της ΠΕΛ στην Λέρο κ. Σιφουνιός Πέτρος, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Λέρου, καθώς και ο συμπατριώτης μας κ. Μαραβέλιας Παντελής ως εκπρόσωπος της ΑΧΕΠΑ (AHEPA).
Σημειώνεται ότι ο Εξωτερικός Απινιδωτής είναι προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων προς τους κατοίκους και τους Επισκέπτες του νησιού μας και αποτελεί την έβδομη κατά σειρά συσκευή η οποία τοποθετείται σε κεντρικά και πολυπληθή σημεία της Λέρου.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Ευχές από τον Πρεσβευτή της Λέρου, Γιώργο Παύλη, προς τον Λεριακό λαό
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων