Το φρεσκοστυμμένο είναι πάντα είναι πάντα δροσερό και απολαυστικό τώρα το καλοκαίρι και όσο κι αν οι χυμοί στερούνται φυτικών ινών, αποτελούν σίγουρα έναν τρόπο ενυδάτωσης, που σας παρέχει βιταμίνες που ενισχύει το ανοσοποιητικό, σας χαρίζει ενέργεια, ανταποκρίνεται στη χορτοφαγία και τη vegan διατροφή και κάνει καλό στην υγεία.
Είναι ιδανικοί στο πρωινό, ενώ μπορείτε να τους αξιοποιήσετε στη διατροφή σας για να αντικαταστήσετε άλλα, γεμάτα ζάχαρη ροφήματα, κάτι που συστήνω κι εγώ πολύ ως διατροφολόγος, ειδικά σε όσους καταναλώνουν πολλά αναψυκτικά και χυμούς του εμπορίου.
Υλικά
- 200γρ. αγγούρι
- 200γρ. καρπούζι
- 200γρ. φράουλες
- 15γρ. χυμό λάιμ ή λεμόνι
- 3γρ. φύλλα δυόσμου
- 120γρ. πράσινο τσάι (κρύο)
- 15γρ. μέλι
- 10 παγάκια
Διαδικασία
Προσθέτετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε σε δυνατή ένταση μέχρι να γίνουν ένα λείο μίγμα.
Σερβίρετε τα χυμό σε ποτήρια ή μεταφέρετε σε παγούρι, για να το πάρετε μαζί σας στο δρόμο και απολαμβάνετε.
olivemagazine.gr