Η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε από το Λιμεναχείο Λέρου, σε βάρος του ιδιωτικού σκάφους αναψυχής ”PWYLL” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο ανωτέρω σκάφος, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω σκάφος διαφημιζόταν σε διεθνή ιστοσελίδα, με σκοπό την εκναύλωσή του για εκτέλεση πλόων αναψυχής, κατά παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 9 του Ν. 4256/2014, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
{loadmoduleid 270}















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί