Με πρωτοφανή συμμετοχή μικρών και μεγάλων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Αγάπης το οποίο θα λειτουργεί έως 30/12/2018 στην κεντρική πλατεία του ξενοδοχείου Λέρος στο Λακκί.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Λέρου απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, ενώ τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Κέντρου Κοινότητος, του Δήμου Λέρου και των εθελοντών, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Κλείνοντας, ο κ. Κόλιας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά, ειρήνη και ευημερία, αφήνοντας πίσω όλες τις διαφορές μας και κρατώντας μόνο αυτά που μας ενώνουν, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά, για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.










{loadmoduleid 270}

















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup