ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: Who are you? You are using my name unless suddenly there are two of…
    03.11.2025
  • Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»

    Ο Κωστης σχολίασε: Όντως όσο υπάρχει απλά δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλη ανάσα με τόσα αντιλαϊκά μέτρα…
    28.10.2025
  • Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup

    Ο Γιωργος Ελενης σχολίασε: Θα θελα να ξερα πιο ειναι το τεράστιο πλήγμα για την Λερο; Τα περισσοτερα…
    18.10.2025
kroupia leros

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
21 °c
Agia Marina
20 ° Πε
20 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » ΛΕΡΟΣ: Προσωρινά κρατούμενοι οι «γονείς» – Παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης

ΛΕΡΟΣ: Προσωρινά κρατούμενοι οι «γονείς» – Παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης

Leros News Leros News
31 Μαΐου 2018
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
A A
0
ΛΕΡΟΣ: Προσωρινά κρατούμενοι οι «γονείς» – Παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης
4
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
145
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν απόψε με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Κω και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κω, οι δύο Λεριοί γονείς, ηλικίας 52 και 47 ετών, κατηγορούμενοι για αποπλάνηση παιδιού, που δεν έκλεισε τα 12 και 14 έτη κατά μονάς και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση στην πράξη αυτή, τελεσθείσα με παράλειψη από υπαίτιο που είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση, για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κατά μονάς και κατά συναυτουργία, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μονάς και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια στην πράξη αυτή.

Θύματα των δύο κατηγορούμενων τα παιδιά τους ηλικίας 14 και 8 ετών, που φέρεται να δέχονταν ακραία σεξουαλική κακοποίηση το χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2015 έως 26 Μαϊου 2018.

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Συλλήψεις ανηλίκων για ξυλοδαρμό και γενετήσιες πράξεις στη Δομή Ασυνόδευτων

Λιμεναρχείο Λέρου: Εκτέλεση Βολών στην περιοχή Αγίας Κιουράς – Ν. Στρογγύλης 10–14 Νοεμβρίου

04.11.2025
959
Λέρος: Το «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» αλλάζει λιμάνι προσέγγισης από 7/11

Λέρος: Το «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» αλλάζει λιμάνι προσέγγισης από 7/11

04.11.2025
1.3k

Τα όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο πραγματικά σοκάρουν, αφού οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται, μεταξύ άλλων αποτρόπαιων πράξεων, με πρόθεση από κοινού και με κοινό δόλο να ενήργησαν ασελγείς πράξεις με κατάχρηση της παραφροσύνης ακόμη και του 22χρονου γιου τους, με νοητική υστέρηση.

«Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες»: Με αυτές τις λέξεις περιγράφει την κατάσταση των παιδιών που κακοποιούσαν με κάθε τρόπο οι γονείς τους, τα τέρατα της Λέρου, ο δικηγόρος που ανέλαβε να τα εκπροσωπήσει. Μιλώντας στη Δημοτική τηλεόραση ο κ.Παναγιώτης Αβρίδης, που ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών με εντολή των θείων τους επισήμανε ότι χρειάζονται περίθαλψη, καθώς «δεν πρόκειται ποτέ η ψυχή τους να ηρεμήσει. Θα τα κυνηγούν πάντα οι εφιάλτες…»

Η Ψυχολόγος που υποστηρίζει τα παιδιά είναι η μόνιμη Ψυχολόγος του Νοσοκομείου Κω κ. Ελένη Μπεθάνη.

Ως συνηγόρους των γονέων ο εισαγγελέας όρισε με εντολή του τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Κω Μανώλη Χατζηάμαλλο και το μέλος Αντώνη Ζαμάγια.

Οι “γονείς” κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση της Κω και από ώρα σε ώρα αναμένεται να περάσουν και πάλι την πόρτα της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθούν. Με εντολή της ανακρίτριας ορίσθηκαν δύο δικηγόροι για την υπεράσπισή τους.Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλούν τα όσα έχουν περιγράψει τα παιδιά στην ανακρίτρια, παρουσία παιδοψυχολόγου. Είπαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησαν τα τελευταία χρόνια μέσα στο σπίτι αυτό , τόσο για τους ξυλοδαρμούς που όπως έλεγαν τα ίδια τα παιδιά , λιποθυμούσαν από το πολύ το ξύλο αλλά και τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον πατέρα , παρουσία της μητέρας και με τη συναίνεσή της και μάλιστα και οι δυο γονείς έχουν παραδεχτεί όλα αυτά που συνέβαιναν , λέγοντας μάλιστα τη χαρακτηριστική φράση ότι «το απολαμβάναμε».

Ο 27χρονος, μεγαλύτερος γιος έχει φύγει από την Κω και έχει πάει στη Λέρο προκειμένου να συνοδεύσει τον 24χρονο αδελφό του, ο οποίος πάσχει από νοητική υστέρηση και επίσης έχει κληθεί από την ανακρίτρια στην Κω για να καταθέσει. Τα τρία αδέλφια , ο 27χρονος, η 13χρονη κοπέλα και το 10χρονο αγόρι κατέθεταν χθες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα παρουσία παιδοψυχολόγου μετά και την εντολή που δόθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Ξένια Δημητρίου για συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την εισαγγελία της Κω.

«Αν είχαν πάει από την αρχή στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν θα είχαν επιστρέψει πίσω. Έχουμε ευθύνες ως κοινωνία και θα πρέπει να αναζητηθεί για το πώς αυτά τα παιδιά επέστρεψαν μετά την εξέτασή τους, πέρυσι, πως επέστρεψαν σπίτι. Θα δω αύριο τον 24χρονο και θα μπορώ να πω περισσότερα και σε ποιο περιβάλλον θα πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του γιατί τα τραύματα όλων των παιδιών είναι μεγάλα» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος των παιδιών κ.Αβρίθης.

Αυτή τη στιγμή τα δυο μικρότερα παιδιά μαζί με τη θεία τους και με δυο αστυνομικούς που τα συνοδεύουν βρίσκονται σε παραλία της Κω για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Αύριο πρόκειται να πάει κλιμάκιο από το Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να πάρουν τα δυο μικρά παιδιά και τον 24χρονο στην Αθήνα για να αντιμετωπιστούν από εξειδικευμένους ανθρώπους.

Παρέμβαση Στ. Κοντονή μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τη Ζάκυνθο και τη Λέρο

 Ο Υπουργός Δικαιοσύνης επισήμανε την αναγκαιότητα επιβολής όλων των αναγκαίων μέτρων αφενός για την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών και αφετέρου για την άμεση και διαρκή στήριξη των κακοποιημένων παιδιών

Να στρέψουν την προσοχή τους στις υποθέσεις με θύματα τα παιδιά κάλεσε τη Δικαιοσύνη, την εκπαιδευτική κοινότητα και όλους τους αρμόδιους φορείς ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής.

Συγκεκριμένα, επ’ αφορμή των πρόσφατων αποκαλύψεων κακοποίησης παιδιών (υποθέσεις Λέρου και Ζακύνθου) επισήμανε την αναγκαιότητα επιβολής όλων των αναγκαίων μέτρων αφενός για την παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων σε περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών και αφετέρου για την άμεση και διαρκή στήριξη των κακοποιημένων παιδιών.

«Τα παιδιά, ως μια μεγάλη ευάλωτη κοινωνική ομάδα τα δικαιώματα της οποίας συχνά πλήττονται, αξιώνουν τον ίδιο σεβασμό και προστασία των δικαιωμάτων τους, επιζητούν τη διαφύλαξη και προαγωγή των ελευθεριών τους, την προάσπιση των δυνατοτήτων τους χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Η οικογένεια και η Πολιτεία οφείλουν να μεριμνούν για τα Δικαιώματα του παιδιού με γνώμονα πάντοτε το βέλτιστο συμφέρον τους» τόνισε ο Στ. Κοντονής μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα «Δημόσια διαβούλευση επί του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού», που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

«Τα δικαιώματα των παιδιών εντάσσονται στη γενικότερη κατηγορία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν όχι μόνο αναπόσπαστο θεμέλιο της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά και συστατικό στοιχείο κάθε σύγχρονης δημοκρατικής έννομης τάξης. Από αυτά απορρέουν οι δημοκρατικές αξίες κάθε ευνομούμενης Πολιτείας στην οποία πρωταρχικός σκοπός είναι η ειρηνική και δημιουργική συνύπαρξη των ανθρώπων. Αποτελούν τη βάση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, την καταπολέμηση των διακρίσεων, την επίλυση κάθε είδους συγκρούσεων, αλλά και την ταυτόχρονη διατήρηση της αυτονομίας κάθε ανθρώπου».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στους βασικούς άξονες του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού [Καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας και των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στα παιδιά, Προστασία των παιδιών στο πλαίσιο των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, Διασφάλιση του δικαιώματος των παιδιών στην υγεία, Δικαιώματα των παιδιών στην εκπαίδευση, Παιδική προστασία στην κοινότητα – αποϊδρυματοποίηση, Δικαιοσύνη φιλική προς τα παιδιά] τόνισε ότι συνάδουν με αυτούς που απορρέουν από τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού και καλύπτουν τα θέματα προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού που τα τελευταία χρόνια έχει προκρίνει στις μελέτες της και η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ).

«Φτάσαμε αισίως σήμερα να μιλάμε για τη δημιουργία ενός Εθνικού Σχεδίου το οποίο εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσµα της κυβερνητικής πολιτικής, λαμβάνοντας υπόψη στατιστικά στοιχεία και έχοντας εξασφαλίσει διϋπουργικό συντονισµό και τη συμμετοχή όλων των αρµόδιων φορέων στο σχεδιασµό και την υλοποίηση των σχετικών δράσεών τους. Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού περιλαμβάνει ειδικούς, εφικτούς στόχους που θα υλοποιηθούν σε χρονικό ορίζοντα τριετίας, δηλαδή κατά το χρονικό διάστημα 2018-2020. Λαμβάνει υπόψη του τις ιδιαίτερες πολιτιστικές, κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές ιδιαιτερότητες της σύγχρονης έννομης τάξης και αποτυπώνει τα σημεία στα οποία η εθνική πολιτική υστερεί» ανέφερε ο Στ. Κοντονής.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο υπουργός Δικαιοσύνης επανέλαβε: «Τα δικαιώματα και οι ανάγκες του παιδιού πρέπει να εξετάζονται παράλληλα: ο σεβασμός και η προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών πρέπει να συμβαδίζουν με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση των βασικών τους αναγκών. Παρά τις προσπάθειες που γίνονται, εξακολουθεί να υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα κατοχυρωμένα σε διεθνείς συνθήκες δικαιώματα και στις πραγματικές συνθήκες φτώχειας, εγκατάλειψης και εκμετάλλευσης στις οποίες είναι αναγκασμένα να ζουν εκατομμύρια παιδιά σ’ όλο τον κόσμο. Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον και διασφαλίζουν την ανάπτυξη μιας κοινωνίας. Επένδυση στα παιδιά σημαίνει επένδυση στο μέλλον».

Πηγή: aegeanews.gr – avgi.gr

Tags: LEROSΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στον Αριστοτέλη Παυλίδη
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στον Αριστοτέλη Παυλίδη

04.11.2025
890
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

04.11.2025
388
NIKITIADIS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Νικητιάδης: «Παρηγοριά στον άρρωστο» η αναδίπλωση για τα ΕΛΤΑ – Λάβρος κατά της Ν.Δ. και των φερέφωνων της

02.11.2025
365
Επόμενο
Δήμαρχος Λέρου: «Εθνικοί οι λόγοι διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά»

Δήμαρχος Λέρου: «Εθνικοί οι λόγοι διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά»

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Κλείνει το Γ2 τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου λόγω της νέας γρίπης

    05.11.2009
    Λέρος: Κλείνει το Γ2 τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου λόγω της νέας γρίπης Πριν 16 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ακύρωση πτήσεων από Olympic Air

    05.11.2012
    Ακύρωση πτήσεων από Olympic Air Πριν 13 χρόνια 2.1K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση του Δήμου Λέρου για Μελισσοκόμους

    05.11.2013
    Ανακοίνωση του Δήμου Λέρου για Μελισσοκόμους Πριν 12 χρόνια 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δελτίο Τύπου της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Εμμανουήλ

    05.11.2014
    Δελτίο Τύπου της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Εμμανουήλ Πριν 11 χρόνια 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Ανάστατη η Λεριακή κοινωνία με το κρούσμα ηπατίτιδας σε Λιμενικό και παιδί…

    05.11.2015
    ΛΕΡΟΣ: Ανάστατη η Λεριακή κοινωνία με το κρούσμα ηπατίτιδας σε Λιμενικό και παιδί από το Αφγανιστάν Πριν 10 χρόνια 1.7K
kiporama-leros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου…

    01.11.2025
    Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO] 2.2K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από…

    31.10.2025
    Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου 1.8K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον…

    02.11.2025
    Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τιμόθεος Κωττάκης: “Πώς παρέλαβα τις αφαλατώσεις – Τις παραδίδουμε ολοκαίνουργιες σε πλήρη λειτουργία”

    31.10.2025
    Τιμόθεος Κωττάκης: “Πώς παρέλαβα τις αφαλατώσεις – Τις παραδίδουμε ολοκαίνουργιες σε πλήρη λειτουργία” 1.6K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Χαμηλή πτήση F-16 πάνω από την Αγία Μαρίνα – Ανακοίνωση Δημάρχου

    04.11.2025
    Λέρος: Χαμηλή πτήση F-16 πάνω από την Αγία Μαρίνα – Ανακοίνωση Δημάρχου 1.4K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    64 shares
    Share 39 Tweet 10
  • Λέρος: Νέα καμπάνια τουριστικής προβολής με λογότυπο, ιστοσελίδα και ψηφιακή παρουσία

    55 shares
    Share 30 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Αποκαταστάθηκε “ο οδοφωτισμός χωρίς μελέτη” στο φράγμα

    61 shares
    Share 26 Tweet 15
  • Λέρος: Νέο κτίριο 1.300 τ.μ. στο Μπελλένειο Γυμνάσιο – Συνεδριάζει εκτάκτως η Δημοτική Επιτροπή

    82 shares
    Share 56 Tweet 11
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    72 shares
    Share 31 Tweet 17
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"
Currently Playing

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Featured
Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]

Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]

Featured
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Λέρος: 20χρονος αλλοδαπός από το Κ.Ε.Δ. επιχείρησε να διαφύγει μέσω Καλύμνου
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα
  • Λέρος: Χαμηλή πτήση F-16 πάνω από την Αγία Μαρίνα – Ανακοίνωση Δημάρχου
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Εκτέλεση Βολών στην περιοχή Αγίας Κιουράς – Ν. Στρογγύλης 10–14 Νοεμβρίου

Νεότερα Video

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

1.6k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
2 Νοεμβρίου 2025
Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου

Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου

1.8k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
31 Οκτωβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.