ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
louloudias

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    Ο George Korfias σχολίασε: Χαχαχαχαχα! Αγαπαμε Λερο! Συγχαρητηρια στον συναδελφο Δημητρη ! Ετσι για την γενικη ενημερωση ομως…
    08.12.2025
  • Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων

    Ο UC σχολίασε: You guys make big deal out of nothing , i know the person he…
    02.12.2025
  • Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025

    Ο Πελοπίδας Χρήστος σχολίασε: Κι άμα θελω α πάω στον Άι Γιάννη τη Φακουδιά πο πισω πο το…
    01.12.2025
  • Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος

    Ο New York σχολίασε: Ti ginete ekei kato?
    28.11.2025
  • Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ο Βαλ σχολίασε: Έχω ψοφίσει στο γέλιο ρεε.....γιατί έβηξες λέει ο άλλος χαχαχαχαχαχαχαχα
    21.11.2025
kroupia leros
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
14 °c
Agia Marina
16 ° Πε
15 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » ΛΕΡΟΣ: Ξεκινά το φεστιβάλ «The Yellow Days»

ΛΕΡΟΣ: Ξεκινά το φεστιβάλ «The Yellow Days»

Leros News Leros News
31 Αυγούστου 2017
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 Λεπτά
A A
0
ΛΕΡΟΣ: Ξεκινά το φεστιβάλ «The Yellow Days»
5
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
170
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

«Η ομορφιά ήταν πάντα στο να βλέπεις τη διαφορετικότητα μέσα στις κοινωνικές ομάδες. Το να βρίσκονται δηλαδή μαζί, άνθρωποι διαφορετικής εθνότητας και θρησκευτικών πεποιθήσεων και να ανταλλάσσουν σκέψεις και ιδέες ή απλά να απολαμβάνουν την ύπαρξή τους», δήλωσε η Νίνα Αλόνσο, διευθύντρια του φεστιβάλ «The Yellow Days» που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λέρο.

Τι είναι το Yellow Days; 

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]

Λέρος: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

09.12.2025
1.3k
Δήμος Λέρου: Δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Δήμος Λέρου: Δράσεις ενημέρωσης στα σχολεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

09.12.2025
1.2k

Το Yellow Days είναι μια εκδήλωση ανάμιξης πολιτισμού και τέχνης! Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εκδήλωση ως πλατφόρμα για να μοιραστούμε τους πολιτισμούς μας και να θυμηθούμε όλα αυτά που μας ενώνουν: Φαγητό, Μουσική, Τέχνη, Εορτασμός και Εκπαίδευση. Θέλουμε να γιορτάσουμε την ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητα σε μια τετραήμερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα ανάμεσα στο Λακκί και τη Μερικιά. Το Yellow Days είναι ανοιχτό για όποιον ντόπιο θέλει να συμμετάσχει και να αναμιχθεί.

Γιατί διαλέξατε το νησί της Λέρου;

Η Λέρος μας επέλεξε! Προέρχεται αρχικά λόγω του εθελοντισμού. Πριν από ένα χρόνο ερωτευτήκαμε το νησί και παρατηρήσαμε μεγάλη ποικιλία στις κοινότητες που ζουν εδώ. Συνδυάζοντας την πλούσια ιστορία και την τρέχουσα κατάσταση, γεννήθηκε η ιδέα να συνδυάσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και να γιορτάσουμε τις βασικές πολιτιστικές πτυχές του καθενός χρησιμοποιώντας μια βασική πλατφόρμα που συνδέει όλους μας: Φαγητό, Μουσική και Εκπαίδευση.

Ποιος είναι πίσω από το Yellow Days;

Καμία φανταχτερή εταιρεία ή εταιρική επιχείρηση. Είμαστε μια ομάδα φίλων με διαφορετικά επαγγέλματα από όλο τον κόσμο (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία). Μια ομάδα νέων, δυναμικών δημιουργών που πιστεύουν ότι η θετική αλλαγή γίνεται μέσω του λόγου, μέσω της ικανότητας δημιουργίας μιας κοινής αφήγησης, ανεξάρτητα από το πού προέρχεται και σε τι πιστεύει ο καθένας. Θέλουμε να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο την πραγματική και μεγάλη εικόνα της Λέρου και να γίνουμε ένα παράδειγμα όλοι μαζί για αυτό που κάνει τους ανθρώπους πιο σπουδαίους, το να μοιράζονται αυτό που γνωρίζουν και αγαπάνε!

Πώς χρηματοδοτείται το φεστιβάλ και πού θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα;

Τη χρονιά που πέρασε, στην Αγγλία, συγκεντρώσαμε χρήματα οργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό την υλικοτεχνική υποστήριξη του φεστιβάλ: μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές, εορταστικές, δείπνα, κλπ. Έχουμε επίσης μια σελίδα crowdfunding που περιγράφει τι κάνουμε και ένα διαφημιστικό βίντεο, ώστε ο καθένας να μπορεί να μάθει για μας και να κάνει δωρεά για να μας βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα το φεστιβάλ αυτό.  Κανένας δεν πληρώνεται για να είναι εδώ μαζί μας και όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωση Yellow Days το κάνουν αφιλοκερδώς και με δικά τους έξοδα!

Η συμμετοχή στην εκδήλωση προϋποθέτει μια συνεισφορά 5€ την ημέρα και είναι ΔΩΡΕΑΝ την Πέμπτη, 31 Αυγούστου ξεκινώντας στις 6μμ! Το εισιτήριο περιλαμβάνει όλες τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, τα εργαστήρια και το δωρεάν γεύμα για όλους. Κάθε μέρα θα υπάρχει ένα παραδοσιακό γεύμα το οποίο θα μαγειρέψουμε και θα φάμε όλοι μαζί. Έτσι, εάν έχετε μεράκι με τη μαγειρική, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Όλες οι ιδέες, οι συνταγές και οι λάτρεις του φαγητού μας είναι απαραίτητοι για να μας βοηθήσουν να βρούμε το δρόμο για μια εύγευστη εκκίνηση της ημέρας μας!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα επιστραφούν στις δημόσιες υπηρεσίες της Λέρου: το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα, η τράπεζα αίματος, οι πρόσκοποι… Αυτή είναι μια κοινοτική εκδήλωση, που χτίστηκε από την κοινότητα για την κοινότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε θετική αλλαγή όσο είναι δυνατόν, μεγάλη ή μικρή! 

Τι να περιμένετε από το φεστιβάλ Yellow Days;

Το Yellow Days είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Μαζί: Οι ντόπιοι της Λέρου, οι πρόσφυγες που κατοικούν στο νησί και δημιουργοί από την Αγγλία, την Αθήνα και όλο τον κόσμο θα δημιουργήσουν μια σειρά από εργαστήρια και μουσικές παραστάσεις, θα μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα από όλες τις χώρες, θα παίξουν μουσική και θα αναμίξουμε τα στυλ μας. Ένα μέρος όπου μπορούμε να χορέψουμε, να εκπλαγούμε από την τέχνη, να μοιραστούμε μια ιδέα, μια σκέψη, ένα ποίημα ή μια εμπειρία. Μαζί δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου μπορούμε να ακούσουμε νέες απόψεις, να δώσουμε φωνή στα πάθη μας και να εκφραστούμε πλήρως. Με αυτή την εκδήλωση στοχεύουμε να φέρουμε μαζί τους ανθρώπους: ανεξάρτητα από την ηλικία, το χρώμα, τη θρησκεία ή την κοινωνική κατάσταση. Πιστεύουμε ότι κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός και όταν όλοι ενώσουμε δυνάμεις μπορεί να δημιουργηθεί πραγματική πρόοδος. Διαλύουμε τα τείχη που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για εμάς συνδυάζοντας όλους τους ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και ιστορίες. Ντόπιοι, πρόσφυγες και δημιουργοί από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τα πράγματα που μας ενώνουν.

Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας: Εάν έχετε κάτι που είστε παθιασμένοι ή απλά κάτι που θέλετε να μοιραστείτε, αυτή είναι η ευκαιρία γι ‘αυτό! Υπάρχουν ήδη διάφοροι τρόποι συμμετοχής και είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις! Το φεστιβάλ Yellow Days είναι μια εκδήλωση για όλους μας, οπότε μη διστάσετε να μας επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας!

– Εργαστήρια:

Δημιουργικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά για παιδιά ή/ και ενήλικες. 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για να σας δώσουμε μια ιδέα για τα είδη των αντικειμένων που αναζητούμε (αλλά μην περιοριστείτε από αυτά!): 

– Κατασκευές/ χτίσιμο

– Παιχνίδια

– Μουσική

– Ικανότητες

– Δημιουργικά

– Γλώσσες

– Τέχνες & Χειροτεχνίες

– Χορός

– Θέατρο

– Δημιουργήστε πράγματα με τα χέρια σας 

– Forum:

Μια πλατφόρμα αγνής ανθρώπινης έκφρασης και ελευθερίας του λόγου, ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιραστούν ό,τι αγαπούν και νιώθουν, και σε αντάλλαγμα, το κοινό θα μπορεί να απαντήσει και να εκφράσει αυτό που αισθάνεται/ σκέφτεται γι’ αυτό που άκουσε.

Κανένα φίλτρο, κανένα εμπόδιο, καμία λογοκρισία και κανένα όριο.

Θέλουμε να διευκολύνουμε το λόγο και να τονώσουμε την προοδευτική κριτική σκέψη. Θα είναι ένας χώρος όπου όλοι μπορούν να μάθουν, καθώς και όλοι  μπορούν να διδάξουν. 

(Ακολουθούν ορισμένες ιδέες για το τι μπορείτε να μοιραστείτε, αλλά και πάλι, αυτό είναι ανοιχτό)

– Project/ επιχείρηση

– Μονόλογος

– Ποίηση/ ομιλία

– Προσωπικές ανησυχίες

– Προσωπικές ιστορίες και μαθήματα

– Θέατρο

– Ένα οποιοδήποτε θέμα που σας προβληματίζει και θα θέλατε να ακούσετε τι έχουν να πουν οι άλλοι σχετικά με αυτό. 

– Μουσική:

Σόλο ή με την μπάντα σας, παρέχουμε μια πλήρως εξοπλισμένη σκηνή για όλους όσοι θέλουν να μοιραστούν τη μουσική τους. 

– Τέχνη & Διακόσμηση:

Θέλουμε να οικοδομήσουμε ένα μαγευτικό, ζεστό περιβάλλον, μια διαδραστική παιδική χαρά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αχρησιμοποίητο και να το φέρουμε στη ζωή, δημιουργώντας τέχνη από υλικά ανακύκλωσης! Συμμετάσχετε στο τμήμα τέχνης και χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τα χέρια σας για να δημιουργήσουμε όλοι μαζι ένα μαγευτικό περιβάλλον!

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε την ομάδα του Yellow Days αν θέλετε να προσφέρετε κάποια υφάσματα, έπιπλα, χρώματα ή οποιοδήποτε υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του φεστιβάλ. 

– Παραστάσεις:

Χορός, θέατρο, τραγούδι, ζογκλερικά, μαγεία! 

– Μεταφραστές:

Δεδομένου ότι είμαστε ένας συνδυασμός ανθρώπων διαφορετικών χωρών και προκειμένου να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, χρειαζόμαστε κάποιους ανθρώπους που θα χαρούν να κάνουν την επικοινωνία μεταξύ όλων πιο εύκολη.

– Ελληνικά

– Αγγλικά

– Ιταλικά

– Αραβικά

– Φαρσί 

– Εθελοντές:

Το Yellow Days είναι ένα φεστιβάλ από ανθρώπους για ανθρώπους. Βοηθήστε την ομάδα του Yellow Days στις αποστολές της κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και ας βεβαιωθούμε ότι όλοι περνάμε όμορφα και με ασφάλεια!

Tags: LEROSΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ
Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

07.12.2025
1.5k
Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στη Λέρο
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου στη Λέρο

07.12.2025
1.1k
Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στη Λέρο
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στη Λέρο

06.12.2025
762
Επόμενο
Στοίχημα: Παίρνει βαθμό ή βαθμούς η Σλοβενία

Στοίχημα: Παίρνει βαθμό ή βαθμούς η Σλοβενία

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών

    10.12.2006
    Συνελήφθη στη Λέρο για κατοχή ναρκωτικών Πριν 19 χρόνια 3.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών

    10.12.2012
    Ανακοίνωση του Λεριακού Ομίλου Σκαφών Πριν 13 χρόνια 1.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου

    10.12.2013
    Γιώργος Φρόνας: Με μεθοδεύσεις και κρυφές ατζέντες, έκλεισαν την Τράπεζα Δωδεκανήσου Πριν 12 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

    10.12.2014
    Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά Πριν 11 χρόνια 7.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο

    10.12.2015
    Δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο για την έκρηξη στη Λέρο Πριν 10 χρόνια 1.6K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική…

    06.12.2025
    Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Το Νοσοκομείο Λέρου οδηγείται στη διάλυση. Αυτή είναι η πολιτική τους – κι εμείς δεν θα τη νομιμοποιήσουμε” 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό

    10.12.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό 2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

    03.12.2025
    Πρόσκληση Δημάρχου Λέρου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 1.9K
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ

    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

    03.12.2025
    Αλλαγή δρομολογίων του Blue Star Patmos λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    08.12.2025
    Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής 1.7K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    Στη Βουλή τα μέτρα για τη λειψυδρία σε Λέρο και Πάτμο από τον Κυριάκο Βελόπουλο

    44 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής

    51 shares
    Share 20 Tweet 13
  • Μιχάλης Κόλιας: “Έρχονται νέες υπέρογκες αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τη δημοτική Αρχή”

    40 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Επιτάχυνση των διαδικασιών για τον οδοφωτισμό 20χλμ και την ασφαλτόστρωση – Κατεπείγον ταξίδι στη Ρόδο

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Λέρος: Ιδρύεται νέος σύλλογος Tennis [VIDEO]

    63 shares
    Share 37 Tweet 11
Currently Playing

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Λέρος: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Featured
Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Featured
  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:
Στιγμιότυπα από τον αγώνα
του Πανιωνίου Λέρου
με την ΕΑΚΑ Καλύμνου - Σε λίγο LIVE το Β΄ ημίχρονο από το κανάλι μας στο facebook
  • Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
από τον δήμαρχο Λέρου 
Τιμόθεο Κωττάκη
Χρόνια πολλά σε όλους!
  • Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λέρου ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσαχουργιανίδης δήλωσε ότι είναι σε άμεση επικοινωνία με το συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα δήλωσε ότι έχουν ήδη ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με συνεργεία σε επιφυλακή και παρεμβάσεις σε σημεία που παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Λέρου καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη των φαινομένων και θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Νίκου Ιγνατίδη
  • Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές των Λυκείων της Λέρου και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Δείτε όσα δήλωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής στο παρακάτω βίντεο, όπως το επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης.
  • Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου, η οποία εργάζεται εντατικά για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο ρεπορτάζ που επιμελήθηκε ο Νίκος Ιγνατίδης

Περισσότερα -> lerosnews.gr
  • Συνεχίζεται ομαλά και με ιδιαίτερη φροντίδα το κλάδεμα των πεύκων στο Λακκί, μια εργασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Το έργο εξελίσσεται χωρίς απρόοπτα και με εμφανές μεράκι από τους εργαζόμενους.

Το συνεργείο που έχει αναλάβει την παρέμβαση αποτελείται από περίπου δέκα άτομα, ενώ την όλη διαδικασία επιβλέπουν δύο γεωπόνοι, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες γίνονται με επιστημονική ακρίβεια και σεβασμό στα δέντρα.

Στην ουσία, δεν πρόκειται απλώς για ένα συνηθισμένο κλάδεμα, αλλά για ολοκληρωμένη φροντίδα και καλλωπισμό των πεύκων, μια εικόνα που η Λέρος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει.

Περισσότερα -> lerosnews.gr
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Νοσοκομείο Λέρου: Χειρουργός και Παθολόγος ενισχύουν το ιατρικό δυναμικό
  • Πρωινό Αγάπης της Συντονίστριας της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού ΝΔ Νοτίου Αιγαίου στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Καλύμνου
  • Νέοι συνοριοφύλακες θα ενισχύσουν τη δύναμη των υπηρεσιών της Αστυνομίας σε Ρόδο, Κω, Πάτμο, Λέρο και Κάρπαθο
  • Δήμος Λέρου: Εκδήλωση “Σπάσε τη σιωπή – Σταμάτα τη βία” από το Κέντρο Κοινότητας

Νεότερα Video

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας  – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

Λέρος: Σε εγρήγορση ο Δήμος εν αναμονή της κακοκαιρίας – Δηλώσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
4 Δεκεμβρίου 2025
Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

Σε ρυθμούς… Χριστουγέννων ο Δήμος Λέρου

1.1k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.