Πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών η δωρεά εγκατάστασης προβολέα υψηλού τεχνολογικού επιπέδου, για το χειρουργείο του ΚΘΛ, από τη ΜΚΟ WAHA και την Ύπατη Αρμοστεία, στη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Στην τελετή παράδοσης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λέρου, η διοικήτρια του νοσοκομείου κα Σαρίκα, ο αντιδήμαρχος κ. Σοροκάκης, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ κα Τζανουδάκη και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες – ιατροί.
Ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη της ΜΚΟ WAHA για την πολύτιμη προσφορά κι ελπίζει τέτοιες προσπάθειες να συνεχιστούν και στο μέλλον, με γνώμονα το καλό του νησιού και την υγεία των συμπολιτών μας.














![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025