back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Σκοτάδι στο λιμάνι κατά την χθεσινή άφιξη του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑΚΑΛΥΜΝΟΣ: Σκοτάδι στο λιμάνι κατά την χθεσινή άφιξη του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

Μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν χθες βράδυ 11 Μαίου 2015 από την Κάλυμνο με το πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ»,ενώ απαράδεκτη και δυσφημιστική για το νησί μας η εικόνα του σκοτεινού λιμανιού με το κυλικείο και το εκδοτήριο εισιτηρίων κλειστά.

Όπως αναφέρει το kalymnos-news.gr, στο κυλικείο του λιμανιού υπήρχε διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό και θεοσκότεινο.

Βέβαια το χειρότερο δεν ήταν αυτό, με το να μην λειτουργεί το κυλικείο, αλλά το ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να λειτουργήσει το εκδοτήριο εισιτηρίων που συστεγάζεται με το κυλικείο.

Αποτέλεσμα , οι επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν, να υποστούν μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία ,αφού ήσαν αναγκασμένοι να φεύγουν από το λιμάνι και να τρέχουν την τελευταία στιγμή, στο κεντρικό πρακτορείο σε μία απόσταση 250 μέτρων, για να κόψουν εισιτήριο.

Δυστυχώς ήταν μία απαράδεκτη εικόνα η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Θα πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί εκδοτήριο εισιτηρίων στον εξωτερικό χώρο, ώστε να μην έχει καμία εξάρτηση με το κυλικείο ,κάτι που επανηλειμμένα έχει ζητήσει το κεντρικό πρακτορείο χωρίς μέχρι τώρα να έχει ικανοποιηθεί το αίτημα του. 

kalymnos-news.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ