ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
crithonis-paradise-hotel

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup

    Ο Γιωργος Ελενης σχολίασε: Θα θελα να ξερα πιο ειναι το τεράστιο πλήγμα για την Λερο; Τα περισσοτερα…
    18.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: You are right.
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Γιωργος σχολίασε: Οδοστρωτήρας εισαι Τιμοθεος!!!!!!! Τα ισοπεδωσες ολα και ολους!! Προχωρα εμπρος και εμεις ειμαστε μαζι…
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Λεριος σχολίασε: Εάν πάτε στον μόλο του Ξηρόκαμπου θα δείτε εκατοντάδες (δεν υπερβάλλω) πλαστικά μπουκάλια και…
    11.10.2025
  • Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες

    Ο Ιωαννης σχολίασε: Ε Ρε ρεζιλιαα..... και ρε παιδια μια ερωτηση ,οι συνδικαλιστες τι εχοτν να πουν…
    08.10.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου: Χωρίς απρόοπτα η συνεδρίαση του Σαββάτου – Δηλώσεις Δημάρχου Λέρου
--
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025, στη 1:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων.

Η συνεδρίαση περιλάμβανε ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και τρία τακτικά θέματα, τα οποία συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης
1α. Έγκριση των όρων που θέτει η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στην απόφασή της (υπ’ αριθ. πρωτ. 14708/07-10-2025), σχετικά με την παραχώρηση χρήσης τμήματος του ακινήτου με ΑΒΚ 582 (Α/Α 97719), Ν. Δωδεκανήσου, στο Δήμο Λέρου.

1β. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Λέρου, κ. Τιμόθεου Κωττάκη, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ της ΕΤΑΔ και του Δήμου Λέρου, καθώς και κάθε απαιτούμενου δικαιολογητικού.

Το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα.

Τακτικά θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Έγκριση της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2025.

Το θέμα περιλαμβάνει σειρά σημαντικών χρηματοδοτήσεων και έργων για το νησί, όμως ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (Δεν ψηφίστηκε από την Αντιπολίτευση).

2. Εγγραφές και επανεγγραφές φιλοξενούμενων παιδιών στους παιδικούς σταθμούς Λακκίου και Καμάρας, για το σχολικό έτος 2025–2026.

3.Αίτηση του Αθλητικού Σωματείου “Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Γυμναστικής Λέρου”, με αριθμό πρωτ. 73671/5-9-2025.

Τα δύο τελευταία θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα, καθώς αφορούσαν διαδικαστικά ζητήματα.

Δηλώσεις Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη μετά το πέρας της συνεδρίασης:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Αποκαταστάθηκε “ο οδοφωτισμός χωρίς μελέτη” στο φράγμα
---
Με σύγχρονες, ψηλές κολόνες οδοφωτισμού και με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική αρμονία, αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, το έργο ηλεκτροφωτισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του φράγματος.

Η αποκατάσταση του οδοφωτισμού πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένο συνεργείο, σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική μελέτη του έργου, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα της εγκατάστασης.

Πλέον, οι διερχόμενοι οδηγοί αλλά και οι πεζοί απολαμβάνουν βελτιωμένη ορατότητα και ισχυρότερο, ομοιόμορφο φωτισμό, γεγονός που αναβαθμίζει τόσο την οδική ασφάλεια όσο και τη συνολική εικόνα της περιοχής.

Με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης αναφέρει:

"Αποκαταστάθηκε η ΑΣΦΑΛΕΙΑ , η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του έργου στο φωτισμό της περιοχής του φράγματος στο Παρθένι .
Ολόκληρο το έργο χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου .
Γιώργο Χατζημάρκο για μια ακόμη φορά σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!"
Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
22 °c
Agia Marina
22 ° Δε
21 ° Τρ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ » ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: “Είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες”

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: “Είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες”

Leros News Leros News
3 Φεβρουαρίου 2015
- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Γιάννης Παππάς: Οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής είναι εξέχουσας σημασίας!
6
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
210
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Με την ανάληψη των ευθυνών της νέας κυβέρνησης, παρακολουθούμε όλοι μας έκπληκτοι τα λάθη και τα πολιτικά ατοπήματα τα οποία διαδέχονται καθημερινά το ένα το άλλο. 

Για τι ακριβώς προσπαθεί να μας πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Η απόφαση της νέας κυβέρνησης να σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις και οι εξαγγελίες για δήθεν συνέχιση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης επειδή θα προχωρήσει τόσο εύκολα στην αύξηση του κατώτατου μισθού και την επαναπρόσληψη κάποιου αριθμού δημόσιων υπαλλήλων, δεν θα αποτελέσουν τόσο εύκολα το εφαλτήριο για την έξοδο από την κρίση και φυσικά για ‘κουρέματα’ και ‘διαγραφές’ χρεών που φαντάζουν ανέφικτοι στόχοι. 

Διαβάστε επίσης:

Συνεργασία Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το ΤΕΕ για την προστασία του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου και τα διατηρητέα κτίρια στα νησιά του Αιγαίου

Συνεργασία Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το ΤΕΕ για την προστασία του αιγαιοπελαγίτικου τοπίου και τα διατηρητέα κτίρια στα νησιά του Αιγαίου

24.10.2025
359
Λέρος: Για 2η συνεχόμενη χρονιά ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής TaeKwonDo ο Κώστας Κατσιγιάννης

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη

21.10.2025
450

Παρεμπιπτόντως, οι Έλληνες επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ, άρα θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τους ευρωπαίους εταίρους, τους δανειστές και φυσικά να αναλάβει τις ευθύνες της. 

Το ότι έλεγαν ότι θα καταργήσουν (και θα σκίσουν) το Μνημόνιο, το ξέχασαν  ήδη. Το μετονόμασαν σε συμφωνία ή κοινωνικό συμβόλαιο πολύ sic για να προσπαθούν να γίνουν σαν τον Ζαν Ζακ Ρουσσώ του 21ου αιώνα, η το περιβόητο σλόγκαν του Βαρουφάκη “να κάτσουμε απο την ίδια πλευρά του τραπεζιού και να βάλουνε απέναντι τα προβλήματα” αυτή η νέα αντίληψη περί οικονομίας είναι απίστευτη!!!

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, το Μαξίμου επιδόθηκε σε τεράστιες προσπάθειες και δηλώσεις για αποκλιμάκωση της έντασης, με την Ευρώπη και με το Βερολίνο αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει μεγάλες ευθύνες για τις οποίες θα πρέπει να απολογηθεί άμεσα όχι μόνον στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που περιμένουν την αποκατάσταση των αδικιών και απωλειών αλλά σε απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως στις επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τον τουρισμό για τις όποιες επόμενες κινήσεις. 

Και ποιο πρόγραμμα ακριβώς έχει στα σχέδιά του να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την δική μας περιοχή, τα Δωδεκάνησα; 

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, όλες οι ‘εξαγγελίες’ για τον τουρισμό πήγαν… περίπατο αφού το all inclusive δεν μπορεί κανένας να το καταργήσει εν μία νυκτί ούτε και περίμενε κανένας να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταγράψει τις τουριστικές τοποθεσίες και να προωθήσει τον εναλλακτικό τουρισμό, αφού οι φορείς του τουρισμού έχουν προβεί σε πολύ πιο προωθημένες δράσεις προ πολλού. 

Όσο για τις ιδιωτικοποιήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια, θα δούμε πώς θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της φετινής τουριστικής σεζόν χωρίς την απαραίτητη ιδιωτική παρέμβαση -και ειδικά οι αερολιμένες σε Ρόδο και Κω, όπου υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Εκτός και αν οι οικονμολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να επιλέξουν δικούς τους επενδυτές όπως έγινε με το ‘καλημέρα’ της νέας κυβέρνησης και την εταιρεία Lazard -για την οποία ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης κατέθεταν ερωτήσεις από το… 2011! 

Όσον αφορά την κοινωνική πολιτική για την οποία υπόσχονται ότι θα διατεθούν κονδύλια, τους θυμίζουμε ότι τα κονδύλια για την ανεργία είναι εγκεκριμένα και υπάρχουν ήδη στην Ευρώπη. 

Ειδικά για τις επενδύσεις, ήταν αυτοί οι ίδιοι που σταματούσαν κάθε προσπάθεια ξένων επενδύσεων και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας ενώ με την κινδυνολογία τους σχετικά με την έξοδο από το Ευρώ, είχαν δημιουργήσει αρντητικό κλίμα ακόμη και για την διαχείριση του ΕΣΠΑ. 

Να μας πουν λοιπόν, πώς θα πορευτούν και να αποκαλύψουν επιτέλους την κρυφή ατζέντα τους, η οποίαα -εκ των πραγμάτων- θα φανεί σιγά σιγά. 

Η ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν το όπλο μας, μαζί με την αλήθεια που είπαμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και στην προεκλογική περίοδο. 

Μπορεί οι αντίπαλοί μας να κέρδισαν προς στιγμήν με ψέματα, αλλά τα ψέματά τους σύντομα θα φανούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πληρώσει τα σφάλματά του. Όμως, η χώρα δεν πρέπει να τα πληρώσει. Η αισιοδοξία και η βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι αφενός οι θυσίες του δεν πήγαν χαμένες και αφετέρου ότι η Ν.Δ. αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και σταθερότητας, είναι το πιο σπουδαίο όπλο μας. 

Και είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες. 

Αυτό που χρειάζονται τα Δωδεκάνησα, είναι δουλειά. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακούραστα και ασταμάτητα για το καλό του τόπου. 

Προσωπικά, πίστεψα και πιστεύω στη δύναμη των Δωδεκανησίων. Μία δύναμη που όλοι θα έπρεπε να αξιοποιούμε στο έπακρο και να επενδύουμε σε αυτήν, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας για τον τόπο μας. 


Ιωάννης Παππάς 

Οικονομολόγος

Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Tags: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗ
Share2Tweet2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγγελος Κωνσταντινίδης: Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας η Φώφη Γεννηματά
ΑΠΟΨΕΙΣ

Άγγελος Κωνσταντινίδης: Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας η Φώφη Γεννηματά

25.10.2025
291
Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να καλυφθεί η κενή θέση νηπιαγωγού στην Αστυπάλαια και να λειτουργήσει το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να καλυφθεί η κενή θέση νηπιαγωγού στην Αστυπάλαια και να λειτουργήσει το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο

23.10.2025
323
Η Μίκα Ιατρίδη για το νέο Νοσοκομείο της Κω: «Ένα σημαντικό έργο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση της χρηματοδότησης για την πράσινη μετάβαση του λιμανιού της Ρόδου, ζήτησε η Μίκα Ιατρίδη από τα συναρμόδια Υπουργεία.

23.10.2025
282
Επόμενο
Λέρος: Ψήφισμα της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων για τον θάνατο του Γεωργίου Ζώρζου

Πρόσκληση για την κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Αιχμηρή απάντηση του Μιχάλη Κοντραφούρη στον Μιχάλη Κόλια

    26.10.2012
    Λέρος: Αιχμηρή απάντηση του Μιχάλη Κοντραφούρη στον Μιχάλη Κόλια Πριν 13 χρόνια 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή

    26.10.2013
    Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή Πριν 12 χρόνια 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Σύλληψη 28 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι

    26.10.2014
    Σύλληψη 28 παράνομων μεταναστών στο Φαρμακονήσι Πριν 11 χρόνια 1.1K
Navarone-ad

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λιμάνι για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου

    22.10.2025
    Λέρος: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λιμάνι για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου 2.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού

    22.10.2025
    Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού 2.5K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Δικαιώνεται η Μάχη του Τιμόθεου Κωττάκη για το Νοσοκομείο – Πένθος για…

    21.10.2025
    Λέρος: Δικαιώνεται η Μάχη του Τιμόθεου Κωττάκη για το Νοσοκομείο – Πένθος για τον Δήμαρχο για την απώλεια του αδερφού του Θανάση Κωττάκη 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Μιχάλης Κόλιας: Στο Α’ Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου η εκδίκαση υπόθεσής του για παράβαση…

    22.10.2025
    Μιχάλης Κόλιας: Στο Α’ Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου η εκδίκαση υπόθεσής του για παράβαση καθήκοντος 2.1K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε σε κτίριο

    22.10.2025
    Λέρος: Δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε σε κτίριο 2.1K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    63 shares
    Share 39 Tweet 10
  • Λέρος: Νέα καμπάνια τουριστικής προβολής με λογότυπο, ιστοσελίδα και ψηφιακή παρουσία

    54 shares
    Share 30 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Αποκαταστάθηκε “ο οδοφωτισμός χωρίς μελέτη” στο φράγμα

    61 shares
    Share 26 Tweet 15
  • Λέρος: Νέο κτίριο 1.300 τ.μ. στο Μπελλένειο Γυμνάσιο – Συνεδριάζει εκτάκτως η Δημοτική Επιτροπή

    82 shares
    Share 56 Tweet 11
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    71 shares
    Share 31 Tweet 17
kroupia leros
Currently Playing

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

Featured
Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

Featured
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου: Χωρίς απρόοπτα η συνεδρίαση του Σαββάτου – Δηλώσεις Δημάρχου Λέρου
--
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025, στη 1:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων.

Η συνεδρίαση περιλάμβανε ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και τρία τακτικά θέματα, τα οποία συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης
1α. Έγκριση των όρων που θέτει η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) στην απόφασή της (υπ’ αριθ. πρωτ. 14708/07-10-2025), σχετικά με την παραχώρηση χρήσης τμήματος του ακινήτου με ΑΒΚ 582 (Α/Α 97719), Ν. Δωδεκανήσου, στο Δήμο Λέρου.

1β. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Λέρου, κ. Τιμόθεου Κωττάκη, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ της ΕΤΑΔ και του Δήμου Λέρου, καθώς και κάθε απαιτούμενου δικαιολογητικού.

Το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα.

Τακτικά θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Έγκριση της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2025.

Το θέμα περιλαμβάνει σειρά σημαντικών χρηματοδοτήσεων και έργων για το νησί, όμως ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (Δεν ψηφίστηκε από την Αντιπολίτευση).

2. Εγγραφές και επανεγγραφές φιλοξενούμενων παιδιών στους παιδικούς σταθμούς Λακκίου και Καμάρας, για το σχολικό έτος 2025–2026.

3.Αίτηση του Αθλητικού Σωματείου “Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Γυμναστικής Λέρου”, με αριθμό πρωτ. 73671/5-9-2025.

Τα δύο τελευταία θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα, καθώς αφορούσαν διαδικαστικά ζητήματα.

Δηλώσεις Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη μετά το πέρας της συνεδρίασης:
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού
  • Τα δρομολόγια λιμένα Πειραιά από 27 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2025
  • Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου: Πότε λήγει η προθεσμία – Κίνδυνος προστίμου για χιλιάδες ιδιοκτήτες
  • Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

Νεότερα Video

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

720 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
26 Οκτωβρίου 2025
Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

1.3k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
25 Οκτωβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.