Μία γεμάτη μέρα στη Λέρο με τον έπαρχο Γιάννη Θεμέλαρο και τα θέματα της παιδείας στην πρώτη γραμμή, είχε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Ο κ. Χατζημάρκος πραγματοποίησε επίσκεψη στα σχολεία του νησιού και επιτόπια αποτύπωση των αναγκών τους σε σχολικές αίθουσες.
Παράλληλα είχε συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή Δωδ/σου κ. Γιάννη Παππά, ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο της Λέρου Μιχάλη Κόλια και τους συνεργάτες του για τον προγραμματισμό έργων 2015.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος στην εφημερίδα Leros News, εκτός από τα θέματα παιδείας, βασικός σκοπός της επίσκεψής του στο νησί μας είναι η αποκατάσταση της χωματερής στον Τσίγγουνα καθώς και ο άμεσος προγραμματισμός για την αποκατάσταση της σπηλαίωσης στο λιμάνι του Λακκίου, έργα τα οποία η προηγούμενη περιφερειακή αρχή είχε αφήσει στην τύχη τους.
Τέλος, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λέρου για τα προβλήματα του κλάδου της υγείας.























![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»