back to top
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη τύπου δημάρχου Λέρου για το ξενοδοχείο “Λέρος” 9/11/2012 [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνέντευξη τύπου δημάρχου Λέρου για το ξενοδοχείο "Λέρος" 9/11/2012

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, για την υπόθεση του ξενοδοχείου “Λέρος” καθώς και για τη διοργάνωση (από αλλοδαπούς επιχειρηματίες) ενός Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού πολυτελών Σκαφών που θα περιλαμβάνει φεστιβάλ Τζαζ μουσικής με γνωστά ονόματα.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Λέρου ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Καλημέρα σας, σας κάλεσα σήμερα στο γραφείο μου για 2 θέματα, ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο. Το δυσάρεστο θέμα αφορά δυστυχώς την εξέλιξη της πορείας του ξενοδοχείου «Λέρος», ένα έργο που θέλω να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι εμείς, η νυν δημοτική αρχή, είμαστε διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε, για να σταματήσουν κάποιοι να λένε ότι η σημερινή δημοτική αρχή απαξιώνει τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Εμείς δεν είμαστε αυτής της φιλοσοφίας. Θέλουμε ο τόπος μας να πηγαίνει μπροστά. Αλλά να πηγαίνει μπροστά με διαφάνεια, εντιμότητα και εργατικότητα. Εγώ προκαλώ τον οποιοδήποτε αν γίνει κάποιο έργο το οποίο δεν άπτεται της νομιμότητας, να τηρηθεί η απαιτούμενη διαδικασία και να υποστώ αυτά που προβλέπονται από τον νόμο».

Λόγω της μακράς χρονικής διάρκειας της συνέντευξης και των πολλών εγγράφων που επικαλείται ο δήμαρχος Λέρου, δεν ήταν δυνατή η ορθή απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης. Έτσι, παραθέτουμε το παρακάτω ΗΧΗΤΙΚΟ για να εξάγουν οι αναγνώστες μας τα συμπεράσματά τους:

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ