Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, πρωινές ώρες, στο ημερόπλοιο «ΚΑΛΥΨΩ» το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο κεντρικό λιμάνι της Καλύμνου.
Σύμφωνα με ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Καλύμνου, στο σημείο έσπευσαν -προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά- δυνάμεις πυρόσβεσης του Δήμου Καλυμνίων, του Λιμενικού Ταμείου, πυροσβεστικό όχημα της εταιρίας «ΑΡΓΩ», καθώς και το ρυμουλκό «Αγ. Αντώνιος». Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.
lerosnews.gr
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"