ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Χωρίς προηγούμενο είναι η ανταπόκριση επαγγελματιών, μισθωτών και συνταξιούχων από τη Λέρο και τα υπόλοιπα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου στην αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της τράπεζας Δωδεκανήσου.
Η προσέλευση στα υποκαταστήματα της Δωδεκανησιακής Τράπεζας είναι πολύ ικανοποιητική και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πέρα από τα αναμενόμενα.
Χαρακτηριστικά, στην αύξηση του κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου συμμετέχουν πολλοί απλοί πολίτες από τη Λέρο και τα γύρω νησιά, οι οποίοι ανοίγουν νέους λογαριασμούς καταθέσεων αγοράζοντας έτσι συνεταιριστικές μερίδες, χωρίς να έχουν ως μοναδικό σκοπό το κέρδος αλλά για να στηρίξουν την τοπική οικονομία, τους εργαζόμενους και εντέλει τη δική τους Τράπεζα!
Η συνεταιριστική μερίδα διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 18,50€ ενώ μετά την λήξη της Αύξησης κεφαλαίου η τιμή διάθεσης της μερίδας θα επανέλθει στα 27,50€.
Είναι φανερό ότι όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι Δωδεκανήσιοι, προτιμούν τη Τράπεζα Δωδεκανήσου καταθέτοντας τις αποταμιεύσεις τους.
Να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδ/σου θα είναι ανοικτά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου λειτουργώντας με διευρυμένο ωράριο, ως εξής:
Δευτέρα έως Πέμπτη, τα απογεύματα 5.00μμ – 8.00μμ
lerosnews.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]