Αγώνα δρόμου δίνει η επιτροπή της “Aegean Cuisine” για την προώθηση των παραδοσιακών μας προϊόντων τόσο στη Λέρο όσο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, για τη νέα τουριστική σεζόν!
Στη συγκεκριμένη επιτροπή συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας κ. Φώτης Γιαννακός, ως σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος, συμμετέχοντας σε όλες τις συναντήσεις του επιμελητηρίου χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τον χρόνο που χρειάζεται η ενασχόληση με τα πολλά και επείγοντα θέματα του κλάδου της εστίασης στο Επιμελητήριο.
Μάλιστα, ο κ. Γιαννακός τονίζει ότι:
“Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αναδεικνύουμε την τοπική μας κληρονομιά. Τα ντόπια μας προϊόντα και η παραδοσιακή Λέρικη κουζίνα όλων των εστιατορίων είναι μοναδική, ενώ παράλληλα όλες οι επιχειρήσεις του νησιού μας πρέπει να είναι ενωμένες για την προώθηση:
- Εμφιαλωμένου Κρασιού Λέρου
- Παραδοσιακά γλυκά (Πουγγια-Διπλες)
- Παστό κολιό & Γαύρο μαρινατο Λέρου
- Πιστοποιημένο Ελαιόλαδο
- Πιστοποιημένα Τυροκομικά προϊόντα Λέρου Τυροκομείο Λέρου
- Σάλτσες Λέρου
- Γλυκά κουταλιού,
- Καπαρη
- Γκαβαφα
- Θυμαρίσιο Μέλι Λέρου
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου