back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χωρίς ασφάλεια αρκετοί οδηγοί στα Δωδεκάνησα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΧωρίς ασφάλεια αρκετοί οδηγοί στα Δωδεκάνησα

Στους δρόμους βγήκαν οι αστυνομικοί σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι οδηγοί έχουν παραβιάσει τα όσα προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, επιβάλλοντάς τους τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Στο πλαίσιο διενέργειας τριήμερου ελέγχου εξετάστηκαν 825 οχήματα και βεβαιώθηκαν 111 παραβάσεις. Τα περισσότερα πρόστιμα επιβλήθηκαν αφού διαπιστώθηκε πως οι οδηγοί δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους, καθώς και ότι οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο πλαίσιο ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, οι Υπηρεσίες της Γε- νικής Αστυνομικής Διεύθυνσης περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Απριλίου έτους 2013, πραγματοποίησαν στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους.

Σκοπός της διενέργειας των ελέγχων ήταν η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφαλείας, η ενίσχυση των προγραμμάτων τροχονομικής αστυνόμευσης, η πρόληψη των τροχαί- ων ατυχημάτων, αλλά και η ασφαλής μετακίνηση οχημάτων και πολιτών. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου συγκροτήθηκαν 54 συνεργεία τροχονομικών ελέγχων, ελέγχθηκαν 825 οχήματα και βεβαιώθηκαν 111 παραβάσεις.

Εφημερίδα Πρόοδος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ