back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χαιρετισμός πρώην Δημάρχου Λέρου Γ. Ζώρζου στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΧαιρετισμός πρώην Δημάρχου Λέρου Γ. Ζώρζου στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

Διαβάστε παρακάτω τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος Λέρου κ. Γιώργιος Ζώρζου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών Κεντρικών Υπηρεσιών ΟΛΠ.

“ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΡΙΩΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Δυστυχώς λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ μαζί σας και να μοιραστώ μερικές ευχάριστες στιγμές στο καθιερωμένο μας ραντεβού που είναι η κοπή της πίττας του συλλόγου μας που με τόσο κόπο σε δύσκολους καιρούς ιδρύσαμε με πολλούς από εσάς ή τους γονείς σας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε που ο νέος εργάζεται περιστασιακά ,στον ηλικιωμένο κόβεται η σύνταξη ,στον μισθωτό έχουν μειωθεί στα μισά οι μισθοί του οι σύλλογοι σαν το δικό μας έχουν να επιτελέσουν σημαντικό κοινωνικό έργο και να μπορέσουμε να κάνουμε τη ζωή σε όλους λίγο καλύτερη.

Μια τέτοια ενέργεια είναι και η κοπή της πίττας μας που μας φέρνει κοντά και πάλι τον ένα με τον άλλο.

Εύχομαι ο θεός και η προστάτιδα μας Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ να μας έχει όλους καλά και σε σένα πρόεδρε και το ΔΣ σου να δίνει όρεξη , κουράγιο και προπάντων υγεία και να μην ξεχνάτε ποτέ τη Λέρο και τους Λεριούς και να μην ξεχνάτε την προώθηση της εφημερίδας ΤΑ ΛΕΡΙΑΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΡΖΟΥ

Τ. Δήμαρχος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ