• Βαρύ το κλίμα στην Κάλυμνο. «Έφυγε» ο οδοντίατρος Σ. Κλωνάρης

    Βαρύ το κλίμα στην Κάλυμνο. «Έφυγε» ο οδοντίατρος Σ. Κλωνάρης

    Αναγνώσεις: 229

Θλίψη και οδύνη σκόρπισε στη Δωδεκανησιακή κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος του 42 χρονου οδοντίατρου Σακελλάρη Γ. Κλωνάρη.

Ο Σάκης, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το απόγευμα, την ώρα που έπαιζε το αγαπημένο του άθλημα, το τένις στις εγκαταστάσεις του Ρότσου.

Σύμφωνα με τον “Παλμό της Καλύμνου”, τίποτα δεν μαρτυρούσε την τραγική εξέλιξη, όταν μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του, ο Σάκης σωριάστηκε κάτω.

Οι πρώτες βοήθεις που του προσφέρθηκαν από του συναθλητές του δεν ήσαν αρκετές, αλλά ούτε οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλύμνου όπου μεταφέρθηκε, για να τον επαναφέρουν στη ζωή, είχαν αποτέλεσμα.

Η εφημερίδα “LEROS NEWS” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά, στους γονείς και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.