back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφτηκε ο Παντελής Μαραβέλιας στο πλαίσιο των καθηκόντων του στην ΑΗΕΡΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΤον Αλέξη Τσίπρα επισκέφτηκε ο Παντελής Μαραβέλιας στο πλαίσιο των καθηκόντων του στην ΑΗΕΡΑ

Το Ύπατο Συμβούλιο της ΑΗΕΡΑ στο οποίο συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας κ. Παντελής Μαραβέλιας, επισκέφθηκε σήμερα στην βουλή τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά καθώς επίσης και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συζητήθηκε η σημασία της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς και οι εξελίξεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή. Η συνάντηση ήταν σε πολύ θερμό κλίμα. Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την στήριξη της ΑΗΕΡΑ και αντίστοιχα ο Ύπατος Πρόεδρος κ. Φράγκος δήλωσε ότι θα στηρίξει όποια κυβέρνηση εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές για τα Εθνικά θέματα  που απασχολούν την Ελλάδα.

Το Ύπατο Συμβούλιο της AHEPA αποτελείτο από τους:

Supreme President Phillip T. Frangos, Chairman of the AHEPA Board Nicholas A. Karacostas, Supreme Governor Nicholas Papadopoulos, President HJ9 Panteleimon Maravelias. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής, υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Βασίλης Πριμικήρης, υπεύθυνος του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ευάγγελος Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του HJ9 κ. Παντελής Μαραβέλιας ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για την συνάντηση με το Ύπατο συμβούλιο της μεγάλης Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης των ΑΗΕΡΑ.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ