Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης γνωστοποιεί ότι πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στη Ρόδο, με διαδοχικές συναντήσεις σε έξι συναρμόδιες υπηρεσίες και επαφή με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, με στόχο την επίσπευση εγκρίσεων για τα προγραμματισμένα έργα στο νησί.
Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου:
“Άλλο ένα ταξίδι – αστραπή στη Ρόδο.
Το πρώτο ραντεβού σήμερα στις 07:45. Ακολούθησαν επαφές με άλλες πέντε συναρμόδιες υπηρεσίες με στόχο την ταχύτερη διεκπεραίωση εγκρίσεων ώστε τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν μια ώρα αρχύτερα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Γιώργος Χατζημάρκος για τον πολύ χρόνο αφιέρωσε ώστε να τον ενημερώσω και να με ενημερώσει για την εξέλιξη όλων των δράσεων με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του νησιού μας.
Οι επαφές μόνο με έγγραφα και με τηλέφωνα δεν μπορούν να αποδώσουν από μόνες τους όσο οι δια ζώσης συναντήσεις εργασίας.
Η Λέρος αλλάζει και κάθε μέρα αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη για τον τόπο μου. Καλό σας απόγευμα.”
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πάτμου
Λέρος: Ανακοίνωση - Πρόσκληση της Ένωσης Υπαλλήλων και της Ένωσης Ιατρών ΚΘΛ
Λογοδοσία Δημάρχου Λέρου: Από τις χρηματοδοτήσεις στα «γαλλικά» - Όλο το παρασκήνιο
Λέρος: "Ξηλώθηκε" και αποκαθίσταται ο "ηλεκτροφωτισμός χωρίς μελέτη" στο Παρθένι
Λέρος: Σε ποιους οικισμούς καταργείται ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια