Απάντηση στο κείμενο του κ. Παυλή
Ήμουν βέβαιος ότι ο κ. Παυλής δεν μπόρεσε να κατανοήσει το κείμενό μου.
Δεν το κατάλαβε όμως ούτε και αυτός που του το συνέταξε.
Το ΜΕΓΑ πρόβλημα σήμερα για τον τόπο μας είναι το προσφυγικό – μεταναστευτικό που θα καθορίσει την πορεία του νησιού μας τις επόμενες δεκαετίες.
Θα χρειαστεί ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ.
Για εκείνον, το ΜΕΓΑ πρόβλημα που τον απασχολεί, από το 2014 είναι, τι ψήφισε ο Κωττάκης στις Δημοτικές εκλογές το 2014 και 2020 και αν τελικά είναι ή δεν είναι ο ίδιος ΠΡΕΣΒΗΣ.
Λίγη σοβαρότητα…………………..
Είναι <ΘΑΥΜΑΣΤΗ> εξάλλου η πορεία του ως μέλος της αντιπολίτευσης του Δήμου μας!!!!!
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου στην Ελλάδα με μόνιμη διαμονή στην Αυστραλία!!!!!
Αν είναι πιο χρήσιμο να μένει στην Αυστραλία παρά στη Λέρο, είναι δύσκολο να απαντηθεί…..
Εκκωφαντικά παρόντα είναι τα έργα μου. Χρησιμοποιούνται από όλες και όλους τους Λεριούς. Από μικρούς και μεγάλους, πολύ συχνά δε και από τους επισκέπτες του νησιού μας όπως και ο κ. Παυλής.
Από τον Οκτώβρη του 2010 δεν είμαι πλέον αιρετός πολιτικός, αλλά όσο θα ζω θα είμαι ιστορικά υποχρεωμένος ένας ενεργός πολίτης που θα καθορίζω πότε υποχρεούμαι να κάνω δημόσιες δηλώσεις και πότε υποχρεούμαι να σιωπώ.
<ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ>
Στις εκλογές του 2014 και 2020 ψήφισα το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο μου και δικαιώθηκα από τις εξελίξεις από τότε μέχρι σήμερα.
Κύριε Παυλή,
Άλλο χρήσιμος <ΑΠΩΝ> και άλλο άχρηστος <παρών>.
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΩΤΤΑΚΗΣ
Λέρος 21/02/2020
{loadmoduleid 270}














![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-360x180.webp)


![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup