Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί μέλη, φίλους αλλά κυρίως στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες που θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε μια γιορτή συμμετοχής και δημοκρατίας στις κάλπες για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στις 15 Μαΐου.
«Στις 15 Μάη, γινόμαστε μέλη, ψηφίζουμε, τους στέλνουμε τον λογαριασμό»
Είναι ο λογαριασμός μετά από δύο χρόνια πανδημίας που είμαστε οι χειρότεροι σε όλη την Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμό και πολλοί άνθρωποι χάθηκαν άδικα γιατί δεν υπήρχαν κρεβάτια σε ΜΕΘ.
Είναι ο λογαριασμός των συμπολιτών μας που δουλεύουν μέσα στην ανασφάλεια με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, χωρίς οκτάωρο και χωρίς ελέγχους από το σώμα επιθεώρησης εργασίας που έχει καταργηθεί.
Είναι ο λογαριασμός των νέων ανθρώπων που βλέπουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν και να ονειρευτούν ένα καλύτερο αύριο.
Είναι ο λογαριασμός της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου που παρακολουθεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη τρία χρόνια τώρα, να εργάζεται άοκνα για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους μεσαίους φτωχούς και τους φτωχούς φτωχότερους. Αυτό πρέπει να τελειώσει.
Στις 15 Μαΐου ψηφίζουμε όλοι.
Στις 15 Μαΐου, οι πολίτες στέλνουν πίσω τον λογαριασμό. Και δεν είναι μόνο του ρεύματος. Είναι ο λογαριασμός μίας ζόρικης τριετίας.
Εκλογικό κέντρο Λέρου : Κυριακή 15 Μαίου, 08:00 π.μ. – 20:00 μ.μ., Γραφεία Σύριζα – ΠΣ, Πλάτανος Λέρου.
Εκλογικό κέντρο Λειψών: Κυριακή 15 Μαίου, 09:00 π.μ. – 12:00 μ.μ., Βιβλιοθήκη Λειψών.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου