Συνεδριάζει αυτή την ώρα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στην Αθήνα (ξενοδοχείο Κάραβελ), στην οποία συμμετέχουν όλοι οι δήμαρχοι της χώρας και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων προκειμένου να αποφασίσουν για τη περαιτέρω στάση της Αυτοδιοίκησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Το θέμα της συνέλευσης είναι: «Οι Κυβερνητικές αποφάσεις για την κατάργηση βασικών αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας των υπαλλήλων τους».
Στην συνεδρίαση το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος Λέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς θα εισηγηθεί την παραίτηση όλων των Δημάρχων με αφορμή τις εξελίξεις με τη δημοτική αστυνομία.
lerosnews.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup