back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το δήμαρχο Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το δήμαρχο Λέρου

Σε εγκάρδιο κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π.Καμένου με το δήμαρχο Λέρου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Παρόντες ήταν η βουλευτής Νομού Δωδεκανήσου κα. Μ. Ιατρίδη, στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κωνσταντινίδης, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κα Γιαννουκά, ο πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Βογιατζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Κοκκίνη, κ. Βασιλείου, κ. Σκυλλάς, κ. Μουντάκης, κ. Βιρβίλης, μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Λέρου ενημέρωσε τον πρόεδρο για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι δήμοι και ιδιαίτερα ο δήμος μας. Αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει κυρίως τη νεολαία και την ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου μας από γιατρούς και μηχανήματα, ώστε να μην μεταφέρεται κανείς ασθενείς εκτός νησιού.

Επίσης, αναγνωρίζοντας τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που τον διακατέχει, επικαλέστηκε τη βοήθεια του στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που κωλυσιεργούν λόγω της γραφειοκρατίας αλλά και της πεπαλαιωμένης νομοθεσίας. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κοινοβουλευτική του ομάδα θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Λέρου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρευρέθηκε στα εγκαίνια του γραφείου τους, ευχόμενος καλή δύναμη και να συνεχίζουν τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στο νησί μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ