back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 επισκέφθηκαν το Γραφείο Δημάρχου ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Ζήκας Βασίλειος , το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παυλούς Μιχαήλ. , η Πρόεδρους του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου κα Ασβεστά Άννα και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπίλλης Αντώνιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κανάρη Μαριέττα και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοκκώνης Νεκτάριος συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία του γυμναστικού συλλόγου νέων και την άμεση επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας και η Πρόεδρος κ. Κανάρη ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για τις εργασίες αποκατάστασης των γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις, όπως και για την πορεία κατάθεσης του φακέλου εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής που αφορά την αποκατάσταση του γηπέδου στίβου και μπάσκετ στον Πλάτανο μέσω του προγράμματος ‘’ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’.

Ο κ. Κόλιας ενημέρωσε για την παραλαβή ειδικού στρώματος για τους αθλητές άλμα επί κοντώ, το οποίο θα παραδοθεί εντός των επόμενων ημερών καθώς επίσης και για παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για εργασίες αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου στίβου στον Πλάτανο.

Σημαντικό κομμάτι της συζήτησης, ήταν η απόφαση που λήφθηκε από κοινού και αφορά, τον Συμπατριώτη μας, Κορυφαίο και Σύγχρονο Αθλητή κ. Βιρβίλη Ιωάννη ο οποίος πρέπει να βραβευτεί και να τιμηθεί.

Ακόμη, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες «Λέρια και Παπαντωνάκεια.»

Τέλος επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά η άριστη συνεργασία του Δήμου Λέρου με τη Διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, την Πρόεδρο και τα μέλη του Γ.Σ.Ν. Λέρου, που έχει ως αποτέλεσμα την άθληση των νέων του νησιού μας με ασφάλεια και τη συμμετοχή περισσότερων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ