back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΝΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΑΝΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

Τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια επισκέφτηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής, κ. Γρεκός, και κ. Τσακυριός, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα για το νησί της Λέρου, όπως η ενδεχόμενη επέκταση ή η κατασκευή νέου αεροδρομίου και τρόποι υλοποίησης και χρηματοδότησης, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του υφιστάμενου αεροδρομίου οι οποίες χρήζουν άμεσης επισκευής/βελτίωσης, η 12μηνη επέκταση λειτουργίας του διαβατηριακού έλεγχου και η έναρξη λειτουργίας της πύλης εισόδου/εξόδου, η πορεία των αιτήσεων χρηματοδότησης του Δήμου Λέρου σε διάφορα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, θέματα Τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Λέρου, καθώς και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων και κτιρίων που υπάρχουν στο νησί σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε αναλυτικά τον Δήμαρχο Λέρου και τους συνεργάτες του σχετικά με τις δικές του ενέργειες σε θεσμικό επίπεδο, για όλα τα ανωτέρω θέματα, ενώ ειδικότερα για το θέμα του αεροδρομίου, δεσμεύτηκε για τον προγραμματισμό συνάντησης στην Αθήνα με τον Διοικητή της ΥΠΑ όπου θα παραστεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Λέρου προκειμένου να συζητηθεί δια ζώσης το σημαντικό αυτό θέμα.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαρίστησε τον κ. Κόνσολα για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του βουλευτή προς τον Δήμο Λέρου και τους κατοίκους του νησιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Κόνσολας είναι πάντοτε δίπλα στο πλευρό του Δήμου μας, στηρίζοντας όλες τις προτάσεις.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ