Τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια επισκέφτηκε την Παρασκευή 9-7-2021 ο διευθυντής Παραρτήματος ΕΚΑΒ, Ιατρός αναισθησιολόγος ΕΣΥ κ. Σάββας Καραταπάνης, συνοδευόμενος από τον κ. Παντελιάδη Νίκο και τον κ. Βογιατζή Μανώλη.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καστής Δημήτρης και κ. Γρεκός Άκης, επισφραγίστηκε η άριστη συνεργασία του Δήμου Λέρου με το ΕΚΑΒ, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν περαιτέρω θέματα που άπτονται της μέριμνας τόσο του Δήμου όσο και του ΕΚΑΒ.
Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος έχει ήδη προμηθευτεί και θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου, δύο (2) ειδικές καρέκλες μεταφοράς ΑμΕΑ που είναι απαραίτητες για τη μεταφορά ασθενών, ενώ ο κ. Καραταπάνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την σημαντική αυτή δωρεά του Δήμου Λέρου λέγοντας ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ φορέων φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.
Οι ειδικές αυτές καρέκλες θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ παράρτημα Λέρου την επόμενη εβδομάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη στο Δημαρχείο του νησιού από το προσωπικό του ΕΚΑΒ.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»