back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου με το διευθυντή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυνάντηση Δημάρχου Λέρου με το διευθυντή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

Συνάντηση με το διευθυντή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παπαδόπουλο είχε ο Δήμαρχος Λέρου μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Καρπαθάκη Νίκο, την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην Αθήνα.

Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του διευθυντή αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Λέρου σχετικά με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και την έλλειψη ιατρών, σε συνέχεια των αλλεπάλληλων σχετικών εγγράφων που έχει αποστείλει ο δήμος μας στον Υπουργό Υγείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε πως θα επιληφθεί προσωπικά επί του θέματος και ότι οι υπάρχοντες επικουρικοί γιατροί θα παρατείνουν τη θητεία τους έως το τέλος του χρόνου. Παράλληλα στον επικείμενο ανασχεδιασμό έχει προβλεφθεί η κάλυψη του νοσοκομείου με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Να σημειωθεί πως δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες μας και η κακή κτιριακή υποδομή του ακτινολογικού τμήματος, το έθεσε σε προσωρινή παύση λειτουργίας, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν το νησί μας.

Πολύ φοβόμαστε ότι αν το πρόβλημα δεν αποκατασταθεί άμεσα και άλλες πτέρυγες του Νοσοκομείου θα διακόψουν τη λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος Λέρου και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, θα συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα για αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας, αφού η υγεία μας είναι αυτή που προέχει όλων των υπολοίπων αγαθών.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ