back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Στο Αθλητικό Κέντρο “Σκαμνιές” Πηγής Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος του 2014 για όλες τις κατηγορίες.

Η πρωταθλήτρια μας και αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Ουρανία Ρεμπούλη αγωνίστηκε στην κατηγορία των Γυναικών και έτρεξε 8.000μ. όπου κατατάχθηκε στην 4η θέση με χρόνο 28.58΄΄. 

Η ίδια δήλωσε μετά τον αγώνα, ότι δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη, όμως με δεδομένο την αλλαγή προπονητή, την ελλιπή προετοιμασία και κόπωση λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά και τον μεγάλο συναγωνισμό που υπήρχε στην συγκεκριμένη κατηγορία, σίγουρα μόνο για επιτυχία μπορούμε να μιλήσουμε.

Στην συγκεκριμένη διαδρομή συμμετείχαν 36 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Τέλος η μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης έγινε στα 6.000μ. Γυναικών Β΄, εκεί που η αθλήτρια του Γ.Σ. Τρικάλων Αναστασία Καρακατσάνη, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2013, έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από την Βαλεντίνα Μιχαήλοβα αθλήτρια του Πανελληνίου. Επόμενος επίσημος αγώνας της Ουρανίας Ρεμπούλη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 10.000μ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ