back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου: “Αντάμωμα στη Γη της Ιωνίας”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣύλλογος Μικρασιατών Λέρου: "Αντάμωμα στη Γη της Ιωνίας"

Το 1ο Μικρασιατικό Αντάμωμα στα Δωδεκάνησα, “Αντάμωμα στη Γη της Ιωνίας” που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας είναι γεγονός.

Μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση με τις εξαιρετικές συμμετοχές των αδελφών Συλλόγων, Ένωσης Μικρασιατών Σάμου, Μικρασιατών Σύρου και UNESCO Ηγέχορος Πειραιά και παραρτήματα, γεμάτη μουσικές, τραγούδια, κεράσματα και πολύ Αγάπη! Ευχαριστούμε θερμά την Άννα Ψαρά, Στράτο Ασβεστά πρόεδρο Ένωσης Μικρασιατών Σάμου, την Ειρήνη Χαρδάλη πρόεδρο Συλλόγου Μικρασιατών Σύρου, όπως επίσης τον Κώστα Τουλάτο Διευθυντή Παραδοσιακών χορών της UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την Θέρμη και την αγάπη που πλαισίωσαν την εκδήλωση μας!

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην σε κάθε μας προσπάθεια. Τον πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Κο Μαρωνίτη Γιάννη, την κ. Βαρουδάκη Καλλιόπη και το C.I.D του Θεάτρου Δόρας Στράτου, καθώς και την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε) για την παροχή της Αιγίδας τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορευτές μουσικούς και συνοδούς για την υπέροχη εμφάνιση τους, το κέφι, την αγάπη τους και την αξέχαστη εμπειρία που μοιραστήκαμε!

Ευχάριστη έκπληξη τα όμορφα κεράσματα των Μικρασιατών Σάμου και το κρασί από το οινοποιείο του Δημήτρη Ήσυχου που προσφέρθηκαν στον κόσμο που μας τίμησε την παρουσία του!

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα μας Κουτούζου Χρυσούλα που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε όλη την εκδήλωση για την υπομονή και τις αστείρευτες γνώσεις της. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε γεροί να ξανανταμώσουμε αυτοί κι άλλοι τόσοι!!!! Η εκδήλωση έγινε με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με τα μέτρα προστασίας που μας είχαν υποδείξει.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ