back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Λέρου και την Δημοτική επιτροπή αθλητισμού για την ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήρια επιστολή από τον Δήμαρχο Λέρου και την Δημοτική επιτροπή αθλητισμού για την ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου

Συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ κατηγορίας ΜΙΝΙ από τον Πανιώνιο Λέρου εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου και η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού, αναφέροντας τα παρακάτω:

“Η μεγάλη αθλητική επιτυχία του Πανιωνίου Λέρου, να κατακτήσει το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου κατηγορίας ΜΙΝΙ, απέναντι σε μεγάλα και καταξιωμένα αθλητικά ονόματα του νομού μας, γεμίζει με περηφάνια όλη τη Λέρο. 

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από τέτοιους πρεσβευτές, που τον προβάλλουν μέσα από τις διακρίσεις τους.

Ο Δήμαρχος Λέρου και όλη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό που συμπαραστέκεται εδώ και είκοσι χρόνια στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου”.

Ο Δήμαρχος Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ


“Η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού συγχαίρει την ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου Λέρου κατηγορίας Μίνι , για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δωδεκανήσου στην κατηγορία του.

Μικροί αθλητές, προπονητής και διοίκηση του Πανιωνίου Λέρου μας έκαναν όλους περήφανους και ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία εργάζονται στο χώρο του μπάσκετ στο νησί μας.

Η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λέρου θα είναι κοντά, ηθικά και υλικά όσο μπορεί, σε κάθε αθλητική προσπάθεια που γίνεται στο νησί μας”.

Για την Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού Λέρου

Μαυρουδής Αντώνιος – Μιχαήλ


λεροσνεςσ.γρ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ