back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια Επάρχου ΠΕ Καλύμνου στο προσωπικό του ΕΚΑΒ και στους γιατρούς του Νοσοκομείου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγχαρητήρια Επάρχου ΠΕ Καλύμνου στο προσωπικό του ΕΚΑΒ και στους γιατρούς του Νοσοκομείου Λέρου

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Έπαρχος της   Περιφερειακής Ενότητας  Καλύμνου κ. Θεμέλαρος  στο προσωπικό του ΕΚΑΒ σε Αθήνα και Ρόδο καθώς και  στους γιατρούς του Νοσοκομείου Λέρου και τον γιατρό ασφαλείας αγώνα κ. Ντεληγιώργη Χρήστο,  για την άμεση και  επιτυχή παρέμβαση τους  σε ιατρικό περιστατικό στη Λέρο.

Συγκεκριμένα  όταν στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξαγόταν το Σάββατο, μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Λέρου και Δόξας Καρδάμαινας Κω , ένας ποδοσφαιριστής   έπεσε λιπόθυμος,   η συντονισμένη και άμεση παρέμβαση των γιατρών επιτόπου  και του ΕΚΑΒ στη συνέχεια  ήταν σωτήρια.

Ο Έπαρχος κ Θεμέλαρος που παρακολουθούσε τον αγώνα  σε συνεργασία με τους προέδρους των ομάδων ειδοποίησαν άμεσα το  ΕΚΑΒ. Οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ σε Αθήνα και Ρόδο ανταποκρίθηκαν χωρίς καθυστέρηση  και ελικόπτερο του  έσπευσε στο νησί παρά το προχωρημένο της ώρας. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου , όπου νοσηλεύεται και είναι καλά στην υγεία του.

Ό Έπαρχος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν, ώστε  να έχει αίσιο τέλος το περιστατικό και συγχαίρει τους υπεύθυνους και το προσωπικό του  ΕΚΑΒ  για την ετοιμότητα και την ευαισθησία το έδειξαν.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ