back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκίνηση στο πανελλήνιο – Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣυγκίνηση στο πανελλήνιο - Κρίσιμη η κατάσταση του βρέφους

Συγκίνηση επικρατεί στο πανελλήνιο με το βρέφος που μεταφέρθηκε από τη Λέρο με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, το περασμένο Σάββατο, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Το αγοράκι που είναι περίπου 35 ημερών, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά δερματικά προβλήματα και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το όλο θέμα έχει να κάνει με απειρία των γονέων, αφού η 24χρονη μητέρα φέρεται πως είχε ιδιαίτερη αγωνία για το μωρό της.

Μάλιστα, την Παρασκευή (18/1/2013), φέρεται να είχε επισκεφτεί ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (forum) που απευθύνεται σε νέες μητέρες, ζητώντας εκεί βοήθεια, από άλλα μέλη.

Πιο συγκεκριμένα, η 24χρονη μητέρα φέρεται να γράφει στο φόρουμ τα εξής:

…Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρυος. Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό… Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω…

Οι ευχές όλων μας, εντός και εκτός Λέρου, εστιάζονται στην ταχεία και πλήρη ανάρρωση του βρέφους.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ