back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο “Σεντ Μέρις”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτοίχημα: Πολλά γκολ στο "Σεντ Μέρις"

Πολύ φτωχή η σημερινή αγωνιστική δράση, με αποτέλεσμα να μειώνονται αυτόματα και οι επιλογές μας για έξυπνα προγνωστικά. Το μοναδικό ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε, λοιπόν, είναι αυτό της Σαουθάμπτον με την Τότεναμ.

Βγάζουν το Over

Η επιλογή μας από την αναμέτρηση του “Σεντ Μέρις” είναι το Over 2,5 σε απόδοση 2.12. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το ματς που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Σαουθάμπτον θέλει να αποδειχθεί για μία ακόμα φορά ανταγωνιστική μέσα στο «σπίτι» της. Σερί 4-1-1 για τους «αγίους» στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχουν κρατήσει και ανέπαφη εστία στα τρία τελευταία «εντός». Προέρχονται, δε, από τη δίκαιη εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ, που ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία τους ενόψει της σημερινής μάχης. Μάλιστα, με σημερινό τρίποντο προσπερνούν σίγουρα την Έβερτον και ανεβαίνουν στην 7η θέση του πίνακα. Εξέτισε την ποινή του και είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς ο μέσος Ρομέου, αλλά παραμένουν στα πιτς οι Μακ Κάρθι, Τάργκετ, Πι και Όστιν. Απών και ο τραυματίας μέσος Κλάσι, με τον κόουτς Κλοντ Πιελ να κάνει ειδική αναφορά στον Ολλανδό στις χθεσινές δηλώσεις του. 

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, έχει ως πρώτιστο σημερινό στόχο τη βελτίωση της συγκομιδής στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Μπορεί τα «σπιρούνια» να έχουν συνδυάσει με νίκες τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, όμως όλες αυτές οι νίκες ήρθαν μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (5-0 επί Σουόνσι, 3-0 επί Χαλ, 2-1 επί Μπέρνλι). Την ίδια στιγμή, οι Λονδρέζοι έχουν συνδυάσει με ήττες τις δύο τελευταίες εξόδους τους για την Πρέμιερσιπ, ενώ αγνοούν τη λέξη «διπλό» στα πέντε τελευταία «εκτός» για το πρωτάθλημα (0-3-2). Αυτό το στοιχείο αποτελεί την κύρια αιτία για την υποχώρησή τους στη βαθμολογία. Σημερινή νίκη θα τους φέρει σίγουρα στο -1 από την πρώτη τετράδα. Πολλές οι θετικές ειδήσεις για τον Ποκετίνο ενόψει του σημερινού ματς, καθώς οι αμυντικοί Αλντερβάιρελντ και Ρόουζ, ο μέσος Ντεμπελέ και ο επιθετικός Γιάνσεν ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους και δηλώνουν «παρών». Μοναδικός απών ο τραυματίας Λαμέλα. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ