back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Εύκολη νίκη για Γκλάντμπαχ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΤΟΙΧΗΜΑ: Εύκολη νίκη για Γκλάντμπαχ

Σέντρα σήμερα στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ορισμένες ιδιαίτερα κρίσιμες αναμετρήσεις. Θα μας απασχολήσουν τρία παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, ενώ προτάσεις στοιχήματος προκύπτουν και απ’ το Champions League της FIBA, όπου αγωνίζονται σήμερα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Mybet.

Με ασιατικό χάντικαπ η Γκλάντμπαχ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Σέλτικ, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 1.81 (Σε περίπτωση που η Γκλάντμπαχ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Γκλάντμπαχ κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Μία νίκη και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Γκλάντμπαχ στις τρεις αγωνιστικές που έδωσε για τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μάντσεστερ Σίτι (4-0 εκτός έδρας) και Μπαρτσελόνα (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Σούμπερτ επικράτησε εκτός έδρας της Σέλτικ με 2-0 πριν από δύο εβδομάδες. Στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι Γερμανοί για το Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε όλες σημειώθηκε G/G, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Χωρίς νίκη παραμένει η Γκλάντμπαχ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σε όλες σημειώθηκε NG, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Την προηγούμενη Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της χωρίς γκολ με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Απ’ την άλλη, με αρχικό στόχο να αποφύγει την ήττα ταξιδεύει στη Γερμανία και το «Borussia Park» η Σέλτικ για να αντιμετωπίσει την Γκλάντμπαχ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τυχόν το συγκρότημα του Ρότζερς δεν καταφέρει να τον πετύχει, και η Μάντσεστερ Σίτι αναδειχθεί νικήτρια ή ισόπαλη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τότε αυτομάτως θα τεθεί νοκ άουτ από τη διεκδίκηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Χωρίς νίκη παραμένουν οι «καθολικοί» στις τρεις φετινές αναμετρήσεις που έδωσαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Μάντσεστερ Σίτι (3-3 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μπαρτσελόνα (7-0 εκτός έδρας) και Γκλάντμπαχ (2-0 εντός έδρας). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Σέλτικ στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Στις πέντε, μάλιστα, δεν κατάφερε να σκοράρει. Θα πάμε με τον εύκολο άσσο.

Με το Over 2.5 στην Πόλη

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Νάπολι, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Θρίαμβος της Μπεσίκτας στο “San Paolo” όπου επικράτησε με 2-3 της Νάπολι, χάλασε τη… γιορτή των “παρτενοπέι” και έβαλε έτσι φωτιά στον 2ο όμιλο. Πλέον η Μπεσίκτας βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή και με “όπλο” την έδρα της θα προσπαθήσει να κάνει το “2Χ2” κόντρα στη Νάπολι, προκειμένου να πλασαριστεί στην κορυφή του ομίλου. Αήττητη στην έδρα της στα 12 τελευταία παιχνίδια της, μετράει δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες και θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά τη δυναμική της “Vodafone Arena”. Η σεζόν εξελίσσεται ιδανικά μέχρι στιγμής για την Μπεσίκτας, που μετράει μια ήττα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις από τη Γαλατασαράι στο Σούπερ Καπ (13/08). Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλίγκι με την οποία περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και βρίσκεται στη 2η θέση της Super Lig μετά το πέρασμα εννέα αγωνιστικών.

Από την πλευρά της, η Νάπολι μπορεί να ονειρευόταν ιστορική πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ από την τρίτη αγωνιστική, ωστόσο η “σφαλιάρα” από την Μπεσίκτας την προσγείωσε απότομα. Οι “Παρτενοπέι” πιάστηκαν “αδιάβαστοι” και όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό, αλλά γνώρισαν βαριά ήττα στο “San Paolo”. Έστω και έτσι όμως η Νάπολι παραμένει στην κορυφή του 2ου ομίλου ενώ με νίκη σήμερα, αλλά και ισοπαλία στο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Ντιναμό μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση. Ακολούθησαν οι νίκες επί των Κροτόνε (1-2) και Έμπολι (2-0), ωστόσο το Σάββατο (29/10) δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από το Τορίνο, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Γιουβέντους. Εξαιρετική επιθετικά δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε μια αναμέτρηση από τις 17 τελευταίες στο Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια στιγμή που ο Ντράις Μέρτενς έχει σημειώσει οκτώ γκολ στις οκτώ τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Νάπολι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Περιμένουμε καλό ματς και θα πάμε με το Over 2,5.

Συνδυαστικό στοίχημα για Μπενφίκα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 σε απόδοση 2.30. Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς η Μπενφίκα φιλοξενεί απόψε στην έδρα της την Ντιναμό Κιέβου, της οποίας επικράτησε εκτός έδρας πριν από δύο βδομάδες με 2-0 για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπεσίκτας (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νάπολι (4-2 εκτός έδρας). Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «αετοί» της Λισαβόνας σημείωσαν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις τρεις σημειώθηκε goal-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους για την ίδια διοργάνωση γνώρισαν μόλις μία ήττα, αυτή από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) στις 8 Δεκεμβρίου του 2015. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις τέσσερις διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Απ’ την άλλη, εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει απόψε η Ντιναμό Κιέβου στην έδρα της Μπενφίκα, όπου καλείται αρχικά να αποφύγει την ήττα για να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της και μετά τα Χριστούγεννα. Μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ το συγκρότημα του Ρέμπροφ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπεσίκτας (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νάπολι (2-1 εντός έδρας) και Μπενφίκα (2-0 εντός έδρας). Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση αγνοεί τη νίκη (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες). Στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε goal-goal. Η τελευταία φορά που πανηγύρισε το «τρίποντο» χρονολογείται στις 9 Δεκεμβρίου του 2015 όταν επικράτησε εντός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-0). Θα πάμε με τον άσσο σε συνδυασμό με το Under 3,5.

Οver 148.5 για ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το FIBA Champions League, όπου θα επιλέξουμε το Over 148,5 της αναμέτρησης Βαρέζε – ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.90. Η Βαρέζε υπέστη ακραία συντριβή από τη Νεπτούνας με 94-60 οπότε συνεχίζει στον όμιλο C με ρεκόρ 1-1 και μετά υπέστη άλλη μια συντριβή, αυτή την φορά για την ιταλική λίγκα, με 97-64 στην έδρα της Πιστόια. Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη και νίκησε 59-52 την Ουσάκ φτάνοντας έτσι το ρεκόρ 1-1 στην διοργάνωση και μετά νίκησε 84-83 τον Απόλλωνα Πάτρας στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής της Α1, εκεί που συνεχίζει με ρεκόρ 3-1.

Μέχρι τις δύο συντριβές από Νεπτούνας και Πιστόια η Βαρέζε είχε καλές εμφανίσεις οπότε αυτές οι μεγάλες σε έκταση ήττες απογοήτευσαν. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί έναν ΠΑΟΚ ο οποίος συμμετείχε σε ένα από τα χειρότερα ματς της σεζόν, το 59-52 με την Ουσάκ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ασταθής ομάδα γι’ αυτό και νίκησε τον Άρη εκτός μετά την ήττα από την πολωνική Ρόζα Ράντομ και ο κύριος λόγος είναι επειδή η ομάδα δεν έχει την οικονομική ευρωστία να αποκτήσει ποιοτικότερους ξένους. Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι επομένως η επιλογή είναι το Over 148.5 αφού η Βαρέζε έχει ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο σε όλα τα παιχνίδια της, 78-72 με Σάσσαρι, 93-74 με Καζέρτα, 79-71 με Αρμάνι, 83-82 με Βιλερμπάν, 76-76 με Μπρίντιζι, 94-60 με Νεπτούνας και 97-64 με Πιστόια, ενώ ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μερικά χαμηλά σκορ αλλά αυτά ήταν απέναντι σε άκρως αμυντικές ομάδες όπως Άρης, Ρόζα Ράντομ, Ουσάκ. Στο απαράδεκτο παιχνίδι με την Ουσάκ ο ρυθμός υπήρχε αλλά οι ομάδες ήταν πολύ κακές στην κυκλοφορίας της μπάλας κάνοντας 51 συνολικά λάθη, τα περισσότερα λάθος πάσες 6-7 μέτρων. Επιλογή λοιπόν το Over 148.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ