back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δε χάνει η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣΤΟΙΧΗΜΑ: Δε χάνει η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι αρκετά πλούσιο. Καταλήγουμε σε τριάδα επιλογών από Κύπελλο Ελλάδας, Λιγκ Καπ Γαλλίας και Β’ Βραζιλίας, ενώ υπάρχει και μπασκετική πρόταση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για τη Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα.

Στήριγμα η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας

Το δυνατό σημερινό μας προγνωστικό είναι το Χ2 της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας επί της Γκοϊάς σε απόδοση 2.10. Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς η Γκοϊάς, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζίλσον Κλέινα φιλοξενήθηκε από την Παϊσαντού, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 16ο λεπτό, όμως με το τέρμα του Ντέιβιντ στο 45′, η Γκοϊάς κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό αποτελεσμα. Με το βαθμό που πήρε από το παιχνίδι αυτό, έφτασε τους 21 συνολικά και βρίσκεται στην 13η θέση. Την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Κλαμπ Ρεγκάτας, μετά και από αυτή στην έδρα της Βάσκο (1-2). Η ομάδα του Μαζόλα Τζούνιορ φιλοξένησε την Τζόινβιλ, από την οποία και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από 16 λεπτά αγώνα. Ωστόσο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέτο Μπαϊάνο, η Κλαμπ Ρεγκάτας έκανε την ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα του σε 1-1, δυο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και στο 50ο λεπτό της χάρισε και τη νίκη, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Με τη νίκη της αυτή, έφτασε τους 49 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ούσα στην έβδομη θέση και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Προβάδισμα ο ΟΦΗ

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ελλάδας και το Διπλό Draw No Bet του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Σμύρνης σε απόδοση 2.40 (σ.σ: Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Σ’ έναν ιδιαίτερα δυνατό όμιλο συμμετέχουν Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ, ο οποίος συμπληρώνεται από Παναθηναϊκό και Ηρακλή. Πρόκειται για δύο ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, που δεν κρύβουν ότι θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο. Η «ελαφρά ταξιαρχία» κάνει νέο ξεκίνημα με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της και αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ξεχωρίζουν οι Πετρόπουλος, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Τζάνης, Περογαμβράκης και Κάσσος, ενώ πολύ σημαντικές ήταν οι ανανεώσεις με Δεληζήση, Κονέ και Πάνο. Καταστροφική η περσινή σεζόν για τον Απόλλωνα, που έμεινε από νωρίς εκτός διεκδίκησης της ανόδου λόγω και της αφέλειας των ανθρώπων του στη γνωστή υπόθεση με τη χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών στον αγώνα με την Ελευσίνα, που έφερε αφαίρεση 6 πόντων. Ένα βήμα πιο μπροστά απ’ τον Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο ΟΦΗ από άποψης προετοιμασίας, καθώς έχει παίξει ήδη δύο επίσημα ματς για το Κύπελλο. Οι Κρητικοί απέκλεισαν στον πρώτο γύρο τον Αχαρναϊκό με εντός έδρας 0-0 και εκτός έδρας νίκη 0-2, παιχνίδια όμως που διεξήχθησαν στα μέσα Σεπτέμβρη. Έκτοτε, ο ΟΦΗ προσπάθησε να μείνει ενεργός με αρκετά φιλικά, σχεδόν όλα εκ των οποίων έγιναν κόντρα σε ομάδες της Κρήτης. Παρά την περιπέτεια και τις προσθαφαιρέσεις πόντων απ’ την ΕΠΟ, ο ΟΦΗ κέρδισε την άνοδο του και μπαίνει στη Φούτμπολ Λιγκ με στόχο την άνοδο. Η παρουσία του Νίκου Νιόπλια στο «τιμόνι» της ομάδας αποτελεί εχέγγυο, ωστόσο το ρόστερ φαίνεται τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με του Άρη και όλα δείχνουν οι Κρητικοί θα δώσουν «μάχη» για τη δεύτερη θέση μαζί με Απόλλωνα Σμύρνης και Τρίκαλα.

Νίκη-πρόκριση για Ναντ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές ποδοσφαιρικές μας προτάσεις με τον Άσσο της Ναντ επί της Ανζέ (απόδοση 2.10) στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του γαλλικού Λιγκ Καπ. Η προσπάθεια της Ναντ να επανακάμψει στη βαθμολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τις νίκες κόντρα σε Μπαστιά και Λοριάν, σταμάτησε στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρεν και το καλό δεν… τρίτωσε, αφού ηττήθηκε με σκορ 2-1. Η ομάδα ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο κατάφερε να προηγηθεί, μάλιστα, στο σκορ χάρη σε τέρμα του Σάλα, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ίδια απόδοση και μετά την ανάπαυλα. Η Ανζέ, από την πλευρά της, πραγματοποιεί σταθερά καλή πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, παρά τις περί πολύ χειρότερης πορείας της προσδοκίες. Προέρχεται από άλλη μια καλή εμφάνιση με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Τουλούζ, με το οποίο διατηρήθηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Αμφότερες οι ομάδες μέτρησαν ορισμένες ευκαιρίες για γκολ, είχαν διάθεση να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες, αλλά, τελικά, «κόλλησαν» στο μηδέν. Δίνουμε προβάδισμα νίκης-πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Με το Under της Αρμάνι

Όσον αφορά το μπασκετικό “μενού”, η επιλογή μας αφορά το Under 75,5 πόντοι της Αρμάνι Μιλάνο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (απόδοση 1.95). Ο Ολυμπιακός είχε παίξει δύο καταπληκτικά παιχνίδια, κυρίως στην άμυνα, απέναντι σε Παναθηναϊκό και Εφές γι’αυτό και συνέτριψε αμφότερους τους αντιπάλους του όμως το Σάββατο «χαλάρωσε» υπερβολικά και δέχθηκε 94 πόντους από την Δόξα σε έναν αγώνα που τον «λύτρωσαν» οι Γκριν με δύο τρίποντα μετά το 94-89 και φυσικά ο Μάντζαρης με το επιθετικό ριμπάουντ πριν το buzzer-beater. Είναι λογικό για όλες τις ομάδες της Euroleague να χαλαρώνουν πριν τα παιχνίδια της κορυφαίας διοργάνωσης διότι εκεί είναι αφοσίωσή τους, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα που οι αγωνιστικές είναι δύο. Αναμένουμε λοιπόν τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην πολύ δυνατή του άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν έχει παρουσιαστεί εξαιρετικά επιθετική μέχρι σήμερα αλλά με τον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει πρέπει να βολέψει ο αντίπαλος για να κάνει μεγάλη επίδοση. Δύο φορές συνάντησε αμυντική ομάδα, Ορλαντίνα και Βαρέζε, και δεν σκόραρε πάρα πολύ ενώ με την Νταρουσάφακα όταν δέχθηκε αμυντική πίεση η επίδοσή της έπεσε δραματικά. Εμπιστευόμαστε την πολυ αποτελεσματική άμυνα του Ολυμπιακού λοιπόν και η επιλογή είναι το Under 75.5 πόντοι της Αρμάνι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ