back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο νησί της Λέρου δέκα (10) Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, Bloggers και Τουριστικοί Πράκτορες από όλο τον κόσμο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτο νησί της Λέρου δέκα (10) Ταξιδιωτικοί Δημοσιογράφοι, Bloggers και Τουριστικοί Πράκτορες από όλο τον κόσμο

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Μάιου 2021,δέκα (10) Ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, bloggers και Τουριστικοί Πράκτορες με σκοπό την ανάδειξη των μοναδικών ποδηλατικών διαδρομών του νησιού μας σε όλο τον κόσμο.

Οι νέοι αυτοί δημοσιογράφοι καταξιωμένοι στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης διατηρούν ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται τις ταξιδιωτικές προτάσεις τους.

Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέρου είχε αναλάβει την περιήγηση και ξενάγηση των επισκεπτών.

Ο Δήμος μας, τον Σεπτέμβριο του 2020 πιστοποιήθηκε ως το πρώτο νησί στην Ελλάδα που είναι φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα Bike Friendly Destination και σε λιγότερο από ένα χρόνο εν μέσω πανδημίας η Λέρος κατάφερε να προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου.

Στη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Λέρου κ. Μ. Κόλια και τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καστή δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι από το δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών που προσφέρει το νησί μας, με τις εκπληκτικές διαδρομές για όλα τα γούστα, με την κατάλληλη σήμανση και την μορφολογία του εδάφους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Λέρος σύντομα θα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδηλατικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Ο Δήμαρχος Λέρου δήλωσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη της μοναδικότητας του νησιού μας παγκοσμίως, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως και αυτή του ποδηλατικού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ