back to top
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στις 24 Ιουνίου η επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στη Λέρο και στους υπόλοιπους δήμους του Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτις 24 Ιουνίου η επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στη Λέρο και στους υπόλοιπους δήμους του Β. Συγκροτήματος Δωδ/σου

Στις 24 Ιουνίου 2014 ημέρα Τρίτη, θα συνεδριάσει τελικά το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κω με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας προκειμένου να προβεί στην επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών στους Δήμους του Βορείου Συγκροτήματος (Κω, Καλύμνου, Νισύρου, Αστυπάλαιας, Λέρου, Πάτμου, Λειψών, Αγαθονησίου) και την ανακήρυξη επιτυχόντων και επιλαχόντων.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση, την παραπάνω ημερομηνία, θα αναρτηθούν και θα παραμείνουν επί τριήμερο στο Πρωτοδικείο Κω. 

Με το πέρας της τριήμερης προθεσμίας ανάρτησης, ξεκινά και η 7ήμερη προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά του κύρους των εκλογών και της εκλογής συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων.

Να σημειώσουμε ότι οι σχετικές αποφάσεις που θα εκδοθούν έχουν αντικείμενο την επικύρωση του αποτελέσματος των εκλογών της 18ης και 25ης Μαίου 2014 κατά Δήμο, την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, του Δημάρχου, των τακτικών και αναπληρωματικών Δημοτικών συμβούλων για τη νέα δημοτική περίοδο από 1-9-2014 έως 31-8-2019.

Οι αποφάσεις θα περιλαμβάνουν και τα τελικά αποτελέσματα με αριθμούς ψήφους και ποσοστά για κάθε συνδυασμό αλλά και τους σταυρούς που πήρε τελικά ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

kalymnos-news.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ