Στη Λέρο θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα ΜΙΝΙ Δωδεκανήσου, στις 20,21,22 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Δωδεκανησιακού πρωταθλήματος της κατηγορίας ΜΙΝΙ με τη συμμετοχή 6 ομάδων!
Τα παιδιά από διάφορα νησιά της Δωδεκανήσου, για ένα τριήμερο, θα γεμίσουν με ζωντάνια και χαμόγελα το Κλειστό Γυμναστήριο και θα δώσουν τη δική τους μάχη για το πρωτάθλημα ΜΙΝΙ.
Το γεγονός αυτό, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα αποτελέσει και πολύ καλή «ένεση» στην τοπική οικονομία αφού πέραν των αθλητών και των προπονητών (100 άτομα περίπου) αναμένεται να έρθουν στο νησί μας και πάρα πολλοί γονείς.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά η ομάδα του Πανιωνίου Λέρου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν αυτό συμβεί (που όλοι το ευχόμαστε) τότε αυτός θα είναι ο πρώτος τίτλος για την τρόπαιο-θήκη του συλλόγου.

lerosnews.gr
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025